Violonistul Vasilie Barani a murit, la 62 de ani, răpus de coronavirus

vasile_barani_copy.jpg

Vasile Barani era sufletul petrecerilor

Vasile Barani, unul dintre cei mai talentaţi violonişti din ţară, a murit în urmă cu două zile, fiind răpus de coronavirus, la vârsta de 62 de ani.

Acesta a fost internat în urmă cu trei zile la Spitalul Municipal Sighet, unde a și decedat. Vasile Barani a făcut mult timp duet cu interpreta Ancuța Anghel, iar muzica sa era apreciată în zona Maramureșului. 

Fratele solistului deplânge moartea lui Vasile Barani 

„Suntem cu inimile zdrobite de durere. Fratele nostru a plecat spre un loc mai bun. Ne va lipsi foarte mult. De acolo, de sus, va veghea asupra noastră. Cântecele lui vor rămâne și îl vom păstra veșnic în sufletele noastre. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost mesajul lui Ioan Barani. 

captura-video.jpg

captura video
Vasile Barani
Sursă foto: Captură video

Soţii Cornelia şi Lupu Rednic au dat trista veste

rednic_99.jpg

rednic
Soții Rednic au transmis un mesaj emoționant în care au anunțat moartea colegului lor de breaslă
Sursă foto: Arhivă personală

“Cutremuraţi, până-n adâncul sufletului, ca de un trăsnet care despică arborele până la rădăcină, am primit vestea plecării dintre noi, la cele veşnice, a prietenului nostru drag Vasile Barani, un om cu totul special, un om cu suflet mare. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia greu încercată! Dumnezeu să vă ofere mângâiere în aceste momente dureroase! Prieten drag, te vom purta mereu în inimă! Fie ca îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!”.  

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1