Viitoarea soţie a lui Dan Badea îşi caută rochie de mireasă

dan_badea_3.jpg

dan badea iubita cerere in casatorie madalina draghia las vegas
Dan Badea şi-a cerut iubita de nevastă în noaptea de Revelion
foto: arhiva personală

Fostul soţ al Lorei şi-a găsit liniştea în braţele iubitei sale, Mădălina, pe care a cerut-o de soţie în America la finele lui 2016. Blonda nu pierde vremea şi cu inelul pe deget a început să-şi caute rochia de mireasă pentru nunta care urmează în această vară. Viitoarea soţie a comediantului a fost în acest weekend la Palatul Parlamentului, unde a avut loc târgul de nunţi, la care mii de tinere s-au bulucit ca să-şi aleagă ţinuta din ziua cea mare.

Dan Badea va renunţa curând la burlăcie. Comediantul a cerut-o de soţie pe Mădălina Drăghia în Las Vegas, oraş  în care a fost în vacanţă în 2013 împreună cu fosta soţie, Lora, dar nu este deloc superstiţios. Iubita sa a acceptat imediat cererea lui în căsătorie, ba chiar ajunsă înapoi în ţară ea a început să-şi caute cea mai frumoasă rochie de mireasă care să-i pună în valoare silueta de fotomodel. "Cel mai frumos moment din viaţa mea! A primit un mare DA", scria Mădălina Drăghia pe Facebook după ce a acceptat să-i devină soţie lui Dan Badea.

madalina_draghia.jpg

madalina draghia targ nunti mariagefest
Iubita lui Dan Badea a mers la târgul de nunţi din acest weekend
foto: arhiva personală

Sâmbătă, blonda s-a fotografiat în faţa Palatului Parlamentului alături de câteva prietene, care au însoţit-o să cântărească bine ofertele expozanţilor. 

"Mariage pentru ca... Fest! #bridetobe", a scris blonda la descrierea imaginii care o înfăţoişează extrem de fericită că va îmbrăca curând rochia de mireasă.  

 

Loading...

Citește și

 • dan badea iubita madalina relatie

  Un lucru e cert în ceea ce îl priveşte pe Dan Badea: nu mai există niciun dubiu că îi plac blondele. Actorul, care a divorţat de Lora în urmă cu aproape un an şi jumătate, se pare că şi-a refăcut şi el viaţa. Gurile rele ar putea spune despre alegerea comediantului că actuala lui parteneră pare copia fidelă a fostei soţii.

 • dan badea iubita noua divort lora

  La mai bine de jumătate de an de la divorţul la notar de Lora, Dan badea pare că şi-a găsit linişetea. Actorul a petrecut de 1 mai la mare alături de Cătălin Bordea şi soţia acestuia, dar în gaşca lor şi-a mai făcut loc o a patra persoană. Este vorna despre o prezenţă feminină tot blondă ca şi fosta soţie, după care comediantului pare că i s-au cam aprins călcâiele.

 • dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora

  Ce viaţă pe Dan Badea (36 de ani)! Fostul soţ al Lorei (32 de ani) încingea adevărate petreceri la piscină cu femei lipsite de inhibiţii. Puţini ştiu că înainte să fie cunoscut pe scena de stand-up comedy, actorul era şi gadza unor seri îmbibate din plin cu licori bahice. Badea îşi făcea veacul în cluburile de studenţi, unde anima atmosfera până în zori. A trecut mult timp de atunci, însă proverbul "lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba" i se potriveşte mănuşă fostului soţ al cântăreţei, care a revenit la vechile obiceiuri.

 • lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie

  Lora a pierdut un soţ şi a câştigat un prieten pe viaţă. Cel puţin aşa declara artista la scurt timp după divorţul de Dan Badea de acum o lună şi jumătate şi se pare că blonda avea toate motivele să afirme acest lucru. Fostul soţ i-a sărit în apărare după ce în presă s-a speculat că ar avea mai mult decât o relaţie profesională cu Ionuţ Ghenu, tour-managerul ei şi fostul iubit al Doiniţei Oancea.