„Vierme” de la Animal X s-a schimbat radical! Îl mai recunoști?

animal_x.jpg

animal x vierme soparla hiena
„Vierme” (foto stânga), „Hienă” (foto mijloc) și „Șopârlă” (foto dreapta) s-au schimbat radical de-a lungul anilor
Foto: Arhiva Click!

Era idolul adolescenților acum 15 ani, iar trupa lui era mereu în top. Numele lui real este Laurențiu Mihai Penca (32 de ani), dar toți îl știu de „Vierme” de la Animal X. Pe vremea când formația lui era în vogă, artistul adopta un look rebel: păr blond deschis și piercing-uri. Acum, „Vierme” s-a schimbat uluitor. Cântărețul este implicat în diferite proiecte, dar „meseria” lui de bază este cea de tătic.

În 1999, Animal X făcea furori în topurile muzicale de la noi. Cei trei băieți aveau nume de scenă sonore: „Hienă”, „Vierme” și „Șopârlă” și erau foarte excentrici. Furau inimile adolescentelor cu dansul și versurile lor, iar succesul lor a ținut până la mijlocul anilor 2000. Acum, băieții sunt complet schimbați. Alexandru Salaman (33 de ani), cunoscut drept Șopârlă, a încercat să revină în showbiz în 2013, însă s-a retras din muzică imediat după aceea. Șerban Copoț (34 de ani), cunoscut drept „Hienă”, s-a însurat în această toamnă și are un băiețel de care este foarte mândru.. Nici Laurențiu Penca, alias „Vierme” nu se lasă mai prejos.

vierme animal x laurentiu pencaZoom
Așa arată acum „Vierme” de la Animal X
Foto: Arhiva personală

 

Și el s-a făcut băiat de casă, dar are tot un look rebel. Tatuat și cu pletele în vânt, Laurențiu este căsătorit acum și își ia în serios rolul de tătic. Este foarte activ pe rețeaua de socializare Facebook unde publică numeroase poze cu bebelușul lui.

vierme animal x laurentiu pencaZoom
„Vierme” publică mai mereu imagini cu el și cu simpaticul bebeluș
Foto: Arhiva personală

Cel mai cunoscut hit al băieților de la Animal X

loading...

Citește și

 • Tace şi face. Asta e deviza după care se ghidează simpaticul solist Şerban Copoţ, pe care în prezent îl vedeţi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Click! a aflat că acesta s-a însurat în mare secret, la sfârşitul lunii martie, iar familiile mirilor au aflat abia ulterior despre marele pas.

 • soprala, animal x, solo, muzică

  Fostul component al trupei Animal X este din nou în atenţia presei de scandal după ce a fost acuzat de o fostă iubită că a atacat-o şi a bătut-o. Alexandru Salaman (33 de ani), cunoscut ca Şopârlă, a renunţat la lumina reflectoarelor şi nu mai vrea să audă nici de muzică şi nici de apariţii în media.

 • Fosta iubită a lui Şopârlă de la Animal X, Cristina, a declarat că fostul cântăreţ a rupt-o în bătaie acum două săptămâni, pe 31 octombrie. Femeia a povestit că Alexandru Salaman (33 de ani), pe numele lui real, a muşcat-o de gât, nas şi faţă şi s-a ales cu urme serioase pe corp.

 • serban copot hiena nunta

  Șerban Copoț(34 de ani), cunoscut ca „Hienă” de la Animal X, a publicat pe blogul lui personal prima declarație după ce joi (19 noiembrie) a fost dezvăluit faptul că s-a însurat în mare secret cu aleasea inimii lui, Roxana. Cântărețul s-a arătat măgulit de numărul impresionant de mesaje felicitare pe care le-a primit și a ținut să le mulțumească celor care i-au scris cuvinte frumoase.

 • serban copot

  Șerban Copoț, artistul din trupa Animal X, a primit o veste tristă. Iacob Frențescu, constructorul de ambarcațiuni supranumit „Brâncuși al bărcilor”, s-a stins din viață.

 • serban animal x

  Vedetele sunt prea ocupate pentru a bate drumurile pe la tribunale sau sunt puse pe fapte bune. Iar asta îi scapă de ani grei de puşcărie pe hoţii care i-au păgubit. Ultimul artist păţit este Şerban Copoţ, de la Animal X, care este gata să-l ierte pe cel care l-a prădat.