Videoclipul noii piese Carla's Dreams, peste 750.000 de vizualizări în doar 24 de ore

carlas_dreams.jpg

carla's dreams
Carla's Dreams au o nouă piesă
Foto: Facebook

Carla’s Dreams revine cu primul single “Antiexemplu”, piesa care dă numele albumului pe care îl va lansa pe 13 mai, printr-un show la Arenele Romane.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele “Te rog”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea (Eroina), “Acele”, “Imperfect”.

Videoclipul piesei “Antiexemplu” a fost filmat in Chișinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.

“’Antiexemplu’ este piesa care dă numele concertului și albumului pe care îl vom lansa pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live cu invitați surpriză.

In “Antiexemplu”, ne-am permis câteva licențe, chiar și titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificația căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta și în continuare, în diferite viziuni”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams pregătește un nou show la Arenele Romane pe 13 mai 2017. Atunci se va auzi live noul album “Antiexemplu”, pe care sunt incluse piese deja cunoscute, dar și piese noi care vor fi interpretate în premieră în cadrul unui show Global Records și BestMusic Live Concerts, iar biletele sunt în vânzare pe iabilet.ro

La acest concert, Carla’s Dreams vor avea și invitați surpriză care vor fi anunțați în perioada următoare. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit să ii asculte live pe artiștii lor preferați și invitații lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

 

Loading...

Citește și