VIDEO Walter Zenga, gest emoționant de ziua fiicei lui: "Relația noastră este specială, nimic nu o poate strica"

walter-zenga-samira.jpg

Walter Zenga are o relație apropiată cu Samira
foto: Instagram

Chiar dacă divorțul de Raluca, soția sa cu care a împărțit 17 ani de viață, bate la ușă, Walter Zenga (60 de ani) nu se dezice de rolul dee tată.

Adoră să stea cât mai mult acasă, să petreacă timp alături de copiii săi, Samira Valentina, care a împlinit vinerea trecută 11 ani, și Walter Junior, băiețelul de 8 ani, care are fotbalul în sânge ca și tatăl său. Și pentru că Samira îi seamănă nespus și este foarte apropiat de ea, Walter Zenga i-a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele sale de socializare, chiar în ziua în care fiica sa a împlinit 11 ani, postând și un video cu imagini de când aceasta s-a născut și până la vârsta actuală, devenind astfel nostalgic.

“Astăzi, pe 19 noiembrie, este ziua ta de naștere, prințesa mea, Samira. Ai împlinit 11 ani! Relația noastră tată-fiică este cu totul și cu totul specială, nimic nu o poate strica. Încerc să îți transmit învățăturile și valorile corecte, dar și respectul, să îți dau un exemplu bun. Ai făcut încă un pas în față, în viața ta, dar pentru mine rămâi micuța mea Sam. Îți dedic o frază din Walt Disney: «Crede în visele tale, nu contează cât de imposibile par a fi». Te iubesc!”, a fost mesajul postat de celebru antrenor italian pe pagina sa de Instagram.

După ce și-a anunțat divorțul de Raluca Zenga, italianul, deocamdată liber de contract dar “curtat” acum de o echipă din Brazilia, petrece foarte mult timp în compania celor doi copii pe care îi are cu  Raluca. Nu doar că îi place să îi ia de la școală, dar merge cu ei în mall, se plimbă, citesc împreună, se joacă și poartă diverse discuții despre viață.

Citește și:

FOTO Raluca Zenga, în ziua cununiei cu Walter. Modul inedit în care s-au cunoscut cei doi poate fi subiect de film

Walter și Raluca Zenga divorțează după 15 ani de căsnicie. "Nu se mai poate salva nimic". Culisele despărțirii

Loading...
 
 

Citește și

  • raluca walter zenga

    Anul acesta, în familia Ralucăi Zenga Paştele coincide oarecum cu ziua de nastere a celebrului său sot, antrenorul Walter Zenga. Blonda i-a pregătit cu această ocazie un cadou deosebit. A scris propria poveste de dragoste, aceasta fiind publicată într-o carte în care mai multe vedete şi-au spus istoria relaţiilor.

  • walter si raluca zenga

    Este adevărat! Walter şi Raluca Zenga nu mai formează un cuplu! Zvonurile cu privire la divorţul lor s-au confirmat. Celebrul antrenor italian a decis să se separe după 17 ani de relație de Raluca Irina Rebedea, cea care i-a fost soţie şi i-a dăruit doi copii superbi, Samira, care împlineşte 11 ani în luna noiembrie, şi Walter junior, în vârstă de 8 ani. Antrenorul a explicat pentru Click! motivele despărţirii.