VIDEO Uite de ce se simte Lora "eliberată" după divorţ!

lora.jpg

Lora
Artista spune că îşi va face o serie de analize la început de an
Foto: Arhivă personală

Cine pe cine a trădat? Cine pe cine a minţit? Cine cui îi cere iertare? Toate acestea sunt şi vor rămâne întrebări la care doar Lora (32 de ani) şi fostul ei soţ, Dan Badea (38 de ani) ştiu răspunsurile.

Cert este că, în prezent, la doar o lună de la divorţ, Lora susţine că se simte “eliberată”. Dar ce anume a făcut-o pe artistă să se simtă mai bine, după ce a trecut prin emoţiile despărţirii de actorul Dan Badea?

De curând, blonda a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva rânduri care vorbesc de la sine. Totul se întâmplă după ce artista a interpretat melodia plină de emoţie a Mihaelei Runceanu, în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”. (Titul piesei e sugestiv: “Iartă!”).

“Mi-am depăşit o barieră psihologică şi mă simt eliberată!”, a scris Lora pe reţeaua de socializare, în dreptul piesei cu pricina.

“Găsiţi loc în inima voastră şi pentru iertare!” Aşa şi-a îndemnat Lora fanii cu doar o zi în urmă.

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în anul 2012 şi au divorţat după doi ani de căsnicie. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an e ceea ce le-a dat peste cap universul, gurile rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

lora-dan-badea.jpg

Lora Dan Badea cuplu iubire
Lora, împreună cu Dan Badea, pe vremea când formau un cuplu de invidiat
Foto: Arhivă personală

 

Loading...

Citește și