VIDEO Uite ce face iubitul lui Bahmu în carantină, la Techirghiol: "Nikos e foarte tare, l-au îndrăgit toți"

adriana-bahmuteanu_2.jpg

Adriana Bahmuțeanu, alături Nikos, când el era internat în urma unor probleme cu inima
foto: arhivă personală

A trecut fix o săptămână de când iubitul Adrianei Bahmuțeanu (46 de ani) a fost săltat de mascați și carantinat cu forța, într-un centru special din Techirghiol. Nikolaos Papadopoulos nu se plictisește deloc acolo, din contră! Solist de meserie, el cântă toată ziua la bouzouki și îi înveselește pe colegii de "suferință" cu ritmurile sale grecești.

Pe data de 27 mai, Nikolaos Papadopoulos a fost ridicat de mascați din propria casă, din Constanța, și carantinat în apropiere, la Techirghiol. Artistul revenise din Grecia, unde a urmat niște tratamente medicale, el având probleme cu inima. Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a ajuns în România pe 22 mai, iar la vamă a declarat că se va autoizola în locuința sa din Constanța. Din pricina unei confuzii, nu i-au fost înregistrate ambele adrese la care locuiește, ci doar cea din Capitală, și de aici toată tevatura cu mascații. Acum, Nikos va trebui să stea până pe 10 iunie în carantină. Între cei patru pereți își va petrece și ziua de naștere, întrucât pe data de 6 iunie artistul va împlini vârsta de 44 de ani.

grec-bahmu-nikos.jpg

Nikos e vedetă și în centrul de carantină de la Techirghiol
foto: arhivă personală

Încearcă să nu se gândească prea mult la situație, să se demoralizeze. Ba din contră! Iubita lui, Adriana Bahmuțeanu, îl susține, vorbesc ore în șir la telefon, râd, glumesc, iar Nikos a reușit să le transmită buna dispoziție și colegilor carantinați. Cântărețul cântă toată ziua la bouzouki (n.r. instrument muzical cu coarde, faimos în Grecia) și fredonează melodii grecești. "Nikos e foarte tare. Mai are de stat vreo opt zile acolo, dar a reușit să îi facă pe toți să îl îndrăgească. Sunt carantinate foarte multe persoane de etnie romă cu el, iar acestea l-au rugat să le cânte manele, dar el le cântă de-ale lui, grecești. Muzica îl ajută mult pe Nikos, toată ziua e cu bouzouki în mână și cântă din ea. Se mai uita pe geam, nu are voie să iasă deloc", ne-a spus Adriana Bahmuțeanu. Nu doar ea a fost îngrijorată, ci și băiatul lui Nikos. Artistul are un fiu în vârstă de 20 de ani, care trăiește la Salonic, orașul lor de origine. Adriana l-a liniștit și i-a spus că nu e nimic grav.

Adriana și Nikos s-au cunoscut acum trei ani, la ziua Minodorei

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Click!, în care ne-a povestit despre relația cu artistul. "Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană. A înţeles şi el. S-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun. Anul trecut, când am stat şase ore în operaţie, a stat după mine prin spital. Se gândea să nu păţesc ceva. Cu copiii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea", a povestit Adriana Bahmuțeanu pentru Click! 

Citește și:

EXCLUSIV: Adriana Bahmuțeanu spune totul despre iubirea cu solistul grec: «Nikos vrea să ne logodim. Omul ăsta chiar mă respectă!»

Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat din casă de mascați. „A fost o neînțelegere”, spune artistul

 

Loading...

Citește și

  • Perioada izolării a fost un calvar pentru Adriana Bahmuţeanu, pentru că nu şi-a mai putut vedea băieţii, Eduard şi Maximus, aflaţi în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti. De frica pandemiei de coronavirus, Silviu s-a baricadat în casă şi nu i-a mai lăsat pe copii în vizită la mama lor nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal. Adriana ne-a spus că se topeşte de dorul micuţilor.

  • adriana bahmuteanu

    Clipe grele pentru Adriana Bahmuțeanu ( 46 de ani)! Joi dimineață, iubitul ei, grecul Nikolaos Papadopoulos (43 de ani), a fost ridicat de mascați din locuința sa din Constanța, și carantinat cu forța la Techirghiol, deși nu este suspect de coronavirus. El revenise din Grecia de cinci zile și se afla în izolare. "Nikos are probleme cu inima. L-au săltat ca pe un infractor", a spus Bahmuțeanu pentru Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1