VIDEO "Ţăranul cu Maserati" i-a lăsat cu gura căscată pe englezi!

ad_155837054.jpg

Petre Crăete se laudă că nu are unde ţine banii
Foto: metro.co.uk

Petre Crăete, cunoscut drept "Ţăranul cu Maserati", a intrat din nou în atenţia presei după ce a publicat un clip în care spune că are atât de mulţi bani încât se spală cu ei.

Bărbatul spune că s-a mutat la Londra, unde a găsit repede de muncă drept bodyguard pentru nume sonore precum luptătorul Alex Reid. În cel mai nou clip al său, el stă pe jumătate gol într-o cadă cu bani, pe care spune că i-a câştigat în doar patru ore de muncă, conform metro.co.uk. 

"Mă spăl mai întâi pe mâini, după care mă spăl pe cap, după aia pe picioare. Îi punem puţin pe cap, Trebuie să dăm bine pe spate. După aia pe corp, la subraţ, şi pe frunte", spune Petre în clip. 

"Adevărul e că am atât de mulţi bani că nu ştiu unde să îi pun. E destul să te facă să plângi, în România nu am avut niciodată atât de mulţi bani şi acum nici nu pot să îi iau cu mine pe toţi. Nu aş putea merge dacă mi i-aş îndesat pe toţi în buzunare", a mai adăugat el.

A devenit faimos după ce s-a lăudat cu un Maserati

În urmă cu ceva timp, într-un alt film postat pe YouTube, bărbatul s-a lăudat cu un Maserati pe care "i l-a fi dat", se pare, fostul luptător de arte marţiale britianic Alex Reid. Românul se numeşte Petre Crăete, este originar din Bumbeşti-Jiu şi a lucrat ca militar în Garda Naţională.

În plus, în urmă cu câteva luni, el l-a provocat la luptă pe Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali. "De cinci ani mă antrenez să-l bat. Am 95 de kilograme, numai muşchi garantat şi, neoficial, sunt cel mai bun din lume", spune Crăete.

Fostul militar s-a lăudat şi cu alte ocazii. Iată cum “se scuză” acesta pentru tot ceea ce face: "Vreau să arăt că un ţăran ca mine, un simplu ţăran, dacă are un vis, îl poate realiza".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1