VIDEO Smiley, haios de sincer: "Stau în fața oglinzii și îmbrăcat, și dezbrăcat"

smiley.jpg

smiley
Smiley, la lansarea colecției stilistei lui, Irina Voinea
foto: Sever Gheorghe

Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, dovedește încă o dată că este lipsit de complexe. Solistul a vorbit despre bărbații metrosexuali, spunând că nu se consideră nici pe departe unul dintre ei. ”E adevarat că stau și eu dezbrăcat în fața oglinzii. Asta înseamnă ca sunt metrosexual?!”

Solistul recunoaște, totuși, că dă importanță felului în care arată, motiv pentru care are grijă tot timpul ce haine poartă. Cea care se ocupă de imaginea sa din viața de zi cu zi și de cea din concerte este stilista Irina Voinea, pentru care juratul de la "Vocea României" a și urcat pe podium, recent, într-o prezentare de modă. Vezi ce ne-a declarat solistul despre stilul său vestimentar, într un interviu lipsit de inhibiții!

Citește și:

Cine e femeia care l-a însoțit pe Smiley la un eveniment inedit

Smiley şi Gina Pistol, împreună şi în film, şi în vacanţe exotice

 

Ce ne-a mai spus Smiley despre femeia care are grijă de imaginea lui

Deşi e ocupat foarte mult cu muzica pe care o face la HaHaHa Production, dar şi cu concertele şi cu emisiunile de la PRO TV, Smiley şi-a făcut timp şi pentru alte proiecte. De exemplu, pe 7 mai a fost model pentru Irina Voinea, căreia i-a purtat creaţiile la lansarea noii ei colecţii. „Cu Irina colaborez de vreo patru-cinci ani, poate chiar şi mai mult. Mie mi-a plăcut de când am văzut prima oară ce face şi am încurajat-o să facă treaba asta la o scară mai mare şi să creeze pentru toată lumea. Îmi place că în spatele fiecărei colecţii există o poveste foarte interesantă a hainelor. Cumva, pentru mine e greu de înţeles ca hainele să spună o poveste despre tine, atunci când le porţi. Eu am purtat întotdeauna ce m-a făcut să mă simt bine”, ne-a spus Smiley.

Loading...

Citește și