Video! Singurele imagini cu Irina Loghin și mama ei!

Irina Loghin

Irina Loghin
Irina Loghin

Irina Loghin (78 de ani) se numără, cu siguranță, printre cele mai îndrăgite interprete de folclor de la noi. Puțini știu însă că artista a avut o copilărie grea, cu multe încercări, dar nu s-a plans niciodată, ci şi-a dus crucea cu fruntea sus.

Toți o îndrăgesc şi îi ascultă melodiile, dar nu știu ce dramă ascunde artista noastră. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a avut o copilărie cu multe momente de cumpănă. A prins războiul, o secetă cumplită, dar și o sărăcie care i-a marcat anii copilăriei. Cu toate acestea, ea vorbește cu drag despre părinți, de câte ori are ocazia. Tatăl a fost călugăr, mama s-a ocupat de copii.

“Când tata a murit, eu mi-am pierdut cunoştinţa. Tata a fost călugăr în Basarabia. Cât despre mama, ea era o femeie extrem de frumoasă, strângea toata lumea lângă ea, atrăgea toate privirile şi era mereu în centrul atenţiei. Eu cred că îi semăn mult”, a mai mărturisit Irina Loghin într-o emisiune de televiziune. Pe părinți i-a pierdut acum mult timp, dar amintirea lor a rămas vie în sufletul interpretei. Iat-o aici pe artistă în singura filmare pe care o are alături de maicuța ei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1