VIDEO Saxofonistul Kadin Năsturică, înmormântat cu onoruri militare! Fiul artistului: «S-a dus la ceruri cu respect»

kadin-nasturica.jpg

Saxofonistul Kadin Năsturică a murit
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Muzica lăutărească a mai pierdut un nume greu! Cumplita veste despre decesul marelui saxofonist Kadin Năsturică a adus multe regrete și durere atât în sânul familiei sale, cât și în inimile colegilor de breaslă.

Kadin Năsturică a murit la 18 septembrie 2021, la vârsta de 71 de ani, în urma un stop cardio-respirator. Marți, artistul a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Înmormântarea, la care au participat familia, dar și colegii de breaslă și fanii saxofonistului, a avut loc la Cimitirul Ghencea 3. Sfâșiat de durere, fiul artistului, Elvis Năsturică a postat pe rețelele sociale un video emoționant de la funeraliile impresionante ale tatălui său, care a fost înmormântat cu onoruri militare și în sunet de fanfară.

kadin-nasturica-inmormantare.jpg

soldati la mormantul lui kadin nasturica
Kadin Năsturică a fost înmormântat cu onoruri militare

„Mulțumesc Armatei Române pentru respectul și onorurile pentru tatăl meu. Mulțumesc domnului General Croitoru și nu în ultimul rând părintelui care a făcut o slujbă extrem de emoționantă. Tatăl meu s-a dus la ceruri cu respect și onoare, așa cum a meritat! Cel mai bun, cel mai frumos, cel mai dulce om! O să fiu toată viața mândru că am avut un tată atât de bun și deosebit!”, a scris fiul acestuia, Elvis Năsturică, pe pagina sa de Facebook.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5