VIDEO Rona Hartner s-a întors în România după ce a învins cancerul. Actrița arată spectaculos și are planuri mari

rona-hartner-herve-camilleri_1.jpg

rona hartner
Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit pe 5 octombrie
foto: Sever Gheorghe

Pe 5 octombrie, Rona Hartner (46 de ani) s-a căsătorit cu DJ-ul francez-sicilian Herve Camilleri (44 de ani), bărbatul care i-a fost aproape actriței, în lupta ei cu o boală nemiloasă. Zilele trecute, vedeta a revenit în România, a participat la evenimente mondene, se pregătește să lanseze o carte și, în toată această perioadă, a afișat un tonus excelent. Iar asta pentru că a ieșit triumfătoare în lupta cu cancerul.

Rona Hartner se află în România de câteva zile, unde a venit special pentru deschiderea magazinului de vestimentație al creatoarei de modă Antonia Nae, care la doar 27 de ani are un palmares impresionant. A fost premiată în cadrul London Fashion Week, are un masterclass cu Victoria Beckham, iar Ducesa de Cambridge, Oprah Winfrey și Rihanna au purtat ținute sale.

rona-hartner-herve-camilleri_2.jpg

Rona Hartner și Herve Camilleri, la evenimentul monden de luni seara
foto: Sever Gheorghe

De altfel, Rona a venit luni (4 noiembrie) la eveniment îmbrăcată într-o creație unicat, concepută special pentru ea de Antonia Nae. La lansare au fost numeroase vedete, de la Simona Patruleasa și Dana Savuică, la Marina Almășan, Diana Munteanu, excentrica Ozana Barabancea, Maria Cârneci etc. Rona Hartner ne-a mărturisit că a scris o carte în limba franceză, pe care o va lansa miercuri seara, la Teatrul Elisabeta din București, alături și de un album muzical.

 • Cosmina Păsărin
  foto: Sever Gheorghe
 • Anes şi Simona Pătruleasa
  foto: Sever Gheorghe
 • Cristina Cioran
  foto: Sever Gheorghe
 • Diana Munteanu
  foto: Sever Gheorghe
 • Ioana Filimon
  foto: Sever Gheorghe
 • Ioana Ginghină
  foto: Sever Gheorghe
 • Manuela Hărăbor
  foto: Sever Gheorghe
 • Maria Cârneci
  foto: Sever Gheorghe
 • Ozana Barabancea
  foto: Sever Gheorghe
 • Rona Hartner şi Herve Camilleri
  foto: Sever Gheorghe
 • Sandra Izabaşa
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/11

"Vă aștept miercuri la lansare, am scris o carte despre credința mea în Dumnezeu. Încercările prin care am trecut m-au făcut să simt prezența lui... Și vreau să fac miercuri, la Teatrul Elisabeta, de la ora 19.00, o conferință despre cancer, vreau ca întâlnirea de acolo să fie interactivă, ca oamenii să mă întrebe, iar eu să le răspund. Lansez discul cu Herve și voi susține și un concert. Iar cartea e în franceză până iese ediția în limba română...", ne-a mărturisit Rona la eveniment. Actrița s-a vindecat de cancer de colon, iar de 6 luni n-a mai venit în România, căci a fost nevoită să urmeze tratamentul de chimioterapie. Pe 5 octombrie s-a căsătorit cu iubitul ei francez, DJ-ul Herve Camilleri, pe Coasta de Azur.

Citește și:

Motivul trist pentru care Rona Hartner a anulat nunta din România

Rona Hartner, totul despre lupta cu cancerul: «Soțul meu m-a văzut de trei ori la un pas de moarte»

 

Loading...

Citește și

 • rona hartner danseaza pe strada in acordurile fanfarei

  Rona Hartner a vrut o altfel de nuntă şi s-a străduit ca totul să fie ieşit din tipare. Artista noastră a făcut din petrecerea ei un eveniment public, ba chiar un adevărat festival am putea spune, având în vedere că a ieşit la dans pe străzile din Tuloun, dând de veste tuturor că s-a măritat cu dj-ul francez Herve Camillieri. Soţul i-a fost cel mai fidel spectator, aplaudând-o pe Rona Hartner la scenă deschisă.

 • Fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor” şi „Uite cine dansează”, dar şi jurată la „Marea demascare”, actriţa Rona Hartner (46 de ani) a trecut cu bine peste problemele de sănătate, la opt luni după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Acum, toată atenţia ei este îndreptată spre nunta cu iubitul francez Hervé Camilleri (43 de ani) alias DJ HMJ, care i-a fost alături de greu. Viitoarea mireasă ne-a povestit despre necazurile peste care a trecut, dar şi despre emoţionantul eveniment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1