VIDEO Pulhac, faimosul de la «Exatlon», are un punct slab: care e marea lui fobie

Citeste tot despre: 

Fostul fotbalist dinamovist Cristi Pulhac este om de bază în echipa “Faimoşilor”, la “Exatlon” (Kanal D), însă amintirile lui din copilărie nu l-ar fi recomandat pentru un astfel de concurs. Iar asta pentru că era un mare fricos, iar fobia de ace o are şi acum.

Chiar înainte de a pleca la “Exatlon”, în Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-show-ul de la Kanal D, fotbalistul Cristi Pulhac (34 de ani) a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria sa. “Eram energic. Nu făcem năzbătii mari, dar eram foarte energic. Şi îmi era foarte frică de ace, de injecţii. Îmi aduc aminte o întâmplare, aveam gripă şi în perioada aia am făcut vreo 14 injecţii, după care urma moldaminul, cea mai dureroasă. Am fugit cu acul în fund de la policlinică, chiar dacă mă ţinuseră vreo trei oameni ca să stau cuminte, la injecţie. La maturitate parcă m-am mai liniştit, dar în continuare mi-e frică de ac. La Dinamo, tot la fel se întâmpla când ne mai făceau injecţii, veneau toţi colegii să râdă de mine, să vadă cum reacţionez”, a povestit, într-un interviu, fotbalistul Cristi Pulhac, care se află în continuare la “Exatlon”, mai ales după ce a avut un duel cu colegul său, baschetbalistul Adrian Blidaru.

cristi-pulhac-mama.jpg

Cristi Pulhac
Cristi Pulhac, în copilărie, alături de mama lui

Soţia sa, sexoasa Raluca Pulhac, îl susţine din ţară şi îi este alături urmărind fiecare competiţie în care intră, fiind bucuroasă pentru fiecare meci câştigat de echipa din care face parte soţul ei.     

cristi-pulhac-sotie.jpg

Cristi Pulhac si sotia
Cristi Pulhac şi soţia sa, Raluca
Loading...

Citește și