VIDEO Povestea concurentului de 52 de ani care a întors toate scaunele la Vocea României

Un concurent în vârstă de 52 de ani a uimit juriul show-ului „Vocea României“ cu vocea şi energia sa. Bărbatul a povestit că a lucrat mult timp ca zidar, a cântat la nunţi, iar la 48 de ani a început facultatea, pe care a absolvit-o anul acesta.

Sandor Dombi, original din Băile Tuşnad, a cântat celebra piesă a lui James Brown „I Feel Good“ şi i-a făcut pe toţi cei patru membri ai juriului să-şi întoarcă scaunele. Artiştii au fost surprinşi să afle vârsta concurentului.  
„Pe mine m-a bucurat exrem de mult bucuria ta, foarte mişto. Sunteţi genul de concurent pe care mi-l doresc în echipa mea pentru că am senzaţia că nu a arătat mai nimic din ce poate“, i-a spus Tudor Chirilă, cel care s-a şi întors primul. 
„În momentul în care aţi început să cântaţi, am început şi eu să cânt şi mi-a plăcut atât de mult prestaţia încât îmi doream să urc pe scenă lângă dvs., aşa cum a simţit şi publicul. E o calitate foarte bună“, i-a transmis şi Irina Rimes.
„Eşti definiţia bucuriei de a cânta. Mi-ar face o deosebită plăcere să te am în echipa mea şi să ne bucurăm împreună de ce ţi-a lăsat bunul Dumnezeu. Ai talent cu carul“, a încercat şi Andra să-l convingă să i se alăture. 
„M-aş bucura foarte tare să am ocazia să lucrez cu dvs. Vocea României este emisiunea tuturor posibilităţilor şi dacă dvs. aţi avut curajul să veniţi la 52 de ani la Vocea României...“, Smiley însă s-a oprit în momentul în care a văzut că bărbatul îi făcea sugestiv cu ochiul lui Chirilă, pe care l-a şi ales drept antrenor. 
Citește mai multe pe adevarul.ro

Loading...

Citește și