VIDEO Oana Zăvoranu nu le iartă pe vrăjitoare: "Nişte baragladine"

oana_yavoranu_main.jpg

Oana Zăvoranu tribunal vrajitoare
Oana Zăvoranu
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

După ce medierea nu s-a încheiat cu succes, iar vrăjitoarele nu i-au dat Oanei Zăvoranu cei 450.000 de euro, pe care vedeta îi cere drept despăgubire morală, iată că scandalul continua astăzi la Tribunalul Buftea.

Oana Zăvoranu (41 de ani) a mărturisit că vrea să le întâlnească pe Vanessa şi Melissa la Tribunalul Buftea. Vă amintim, este vorba despre dosarul de escrocherie în care Oana Zăvoranu cere 450.000 de euro (despăgubiri morale) de la clarvăzătoare, dar vrea şi scuze publice în genunchi din partea lor.

De curând, Oana Zăvoranu a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj în care oferă câteva amănunte importante: "Ultima șansă de a fi iertați de către mine prin intermediul procedurii de mediere de ieri a «baragladinelor» în dosarul penal, A EXPIRAT IERI PRIN SEMNĂTURA MEA DE ÎNCHEIERE A PROCEDURII ȘI IMPLICIT A PROCESULUI VERBAL DE MEDIERE. Au fost prezenți toți inculpații din acest dosar, care au vrut să îmi restituie toate imobilele și bunurile luate prin furt, amenințare, șantaj, intimidare, escrocherie și înșelăciune. Am fost deposedată ca semn al RECUNOAȘTERII ÎN TOTALITATE A INFRACȚIUNILOR DE CARE SE FAC VINOVAȚI, dar nu am fost satisfăcuți din punct de vedere al daunelor morale oferite de aceștia. În aceste condiții, PROCESUL MERGE MAI DEPARTE ȘI NE JUDECĂM mâine la Tribunalul de la Buftea. Adevărul l-am deținut în tot acest timp eu și Dumnezeu şi-a mi-a fost alături chiar și când aceștia mă jigneau și încercau să inducă în eroare instanța, mințind la fiecare termen", a scris Oana Zăvoranu pe reţeaua de socializare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1