VIDEO Mateia a lansat piesa "Magic World". Ce spune artista despre iubire

elena_matei.jpg

elena matei, mateia, colinde, modelling, fotomodel
foto: arhivă personală

Modelul internațional, care anul trecut a înregistrat un cover după "Santa Baby", și-a reluat activitatea muzicală și pe cea de model. Mateia, pe numele său adevărat Elena Matei, a intrat din nou în studioul de înregistrări și a început să aibă prezentări de modă peste hotare.

În decembrie anul trecut, românca Elena Matei, originară din Republica Moldova, solista care cântă sub pseudonimul Mateia, a înregistrat și a filmat coverul pentru piesa "Santa Baby". Acum, în februarie, care este și luna iubirii, tânăra a revenit cu o nouă melodie, care se numește "Magic World", și pentru care a filmat și un videoclip. Tânăra ne-a povestit că la videoclipul realizat a început cu o coafură și a terminat de filmat cu alta.

mateia_-_elena_matei.jpg

Mateia, solistă și fotomodel
foto: arhivă personală

"Melodia a fost compusă de mine și este o piesă de dragoste, care îți da senzația aceea de fluturi în stomac. O iubire pură. Videoclipul a fost regizat de cei de la Gun Music", a povestit tânăra, care este fericită că și-a reînceput activitățile atât în muzică, dar și în modelling. "Atunci când suntem îndrăgostiți totul este Magic. Vreau ca în lumea mea perfectă să fiu fericită și sănătoasă (familia mea, prietenii mei) și să știu că nu mai există pandemii. Cât despre Sfântul Valentin și Dragobete, eu le serbez pe amândouă (râde). Consider că de iubit iubim zilnic și aceste sărbători sunt doar simbolice", spune tânăra solistă. Cât despre viitoarele proiecte, Mateia a povestit că pe viitor ar vrea să lucreze cu mai multe vedete din domeniul muzical, dintre care le-a amintit pe Selena Gomez, Rita Ora sau Taylor Swift.

Citește și:

Ieri cânta cu Akcent, azi lucrează cu Gigi Hadid și Adriana Lima. Elena Matei, Crăciuniță superbă în noul videoclip

Cum arată românca selectată la castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1