VIDEO Maria Ciobanu, de la spital, direct pe scenă!

12-13-vedete-maria-ciobanu-los-angeles-13-ianuarie-2019.jpg

Maria, care are 81 de ani, a fost în vervă la chef

”Ciocârlia muzicii populare”, care timp de mai bine de un an nu a mai urcat pe scenă, nici în România, şi nici în America, unde s-a stabilit de peste zece ani, a avut recent o cântare peste Ocean. Videoclipul a fost postat de Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu (81 de ani), la scurtă vreme după ce s-a zvonit că artista are probleme cardiace şi că şi-a făcut nişte analize amănunţite, la spital.

Ea a cântat pe 13 ianuarie, la o petrecere din Los Angeles, alături de Ionuţ, dar şi de dirijorul Nicolae Botgros, fiind îndelung aplaudată de cei din diaspora. Extrem de bucuroasă şi în mare vervă, de parcă nu ar fi avut nici o problemă de sănătate, aşa s-a prezentat artista. A cântat cu foc, însă, de data aceasta, ea nu a mai îmbrăcat costumul popular, preferând o ţinută elegantă, de seară. Maria a declarat, zilele trecute, la România TV, că anul acesta va reveni în România: ”Drumul este greu şi lung, de aceea nu am mai venit, dar vara aceasta mă întorc acasă, mi-e dor de toţi. Mă simt bine acum”.  

Loading...

Citește și

  • Adio, scenă, adio microfon! S-a împlinit un an de când Maria Ciobanu nu a mai ţinut niciun concert, iar acum românii de pretutindeni au petrecut primul Revelion fără cântecele ei. Artista, stabilită în America, a refuzat orice ofertă, preferând liniştea în familie.

  • A devenit o tradiţie ca de ziua ei să se afle pe scenă. Ieri, la împlinirea vârstei de 80 de ani, Maria Ciobanu s-a serbat cu toată familia sa, alături de care a cântat într-un concert aniversar de zile mari. În Otopeni, au venit 3.500 de persoane să o aplaude şi să-i ureze ”la mulţi ani” artistei.