VIDEO Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, deghizați în trupa André. "Liberă la mare" a ridicat-o pe Andreea Bălan din scaun

img_2134.jpg

Liviu și Andrei s-au transoformat în trupa Andre la Te cunosc de undeva

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, la Antena 1 i-a pus pe toţi cei 11 concurenţi ai transforming show-ului într-o ipostază foarte dificilă. Având drept temă travesti-ul, niciunul nu a scăpat de o astfel de provocare, iar telespectatorii au avut ocazia să decidă cui îi este mai greu să joace acest gen: unui bărbat care trebuie să se epileze, să poarte unghii şi tocuri sau unei femei care trebuie să facă rost de masculinitate.

Printre cei care n-au scăpat de ironia Ruletei s-au numărat Liviu şi Andrei, care au fost nevoiţi să se transforme în trupa Andre şi nu oricum, ci chiar sub privirile critice ale uneia dintre membre – jurata Andreea Bălan.

„Sincron, ăsta e indiciul!”, a fost indicaţia pe care au primit-o de la Cristi, în vreme ce Ozana nu i-a încurajat nici ea: „Este o piesă foarte solicitantă, dacă o cânţi live, pentru că are fraze foarte lungi. Pe mine mă interesează să aveţi o dicţie foarte bună. Trebuie să furaţi respiraţia, mai ales pe strofă. Este foarte greu, pentru că aveţi şi foarte mult de dansat!”, le-a spus profesoara de canto.

Şi ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Liviu şi Andrei au mai avut de înfruntat un moment dificil. Chiar în timpul reprezentaţiei, când toată atenţia lor trebuia să fie la versuri şi coregrafie, nu mică le-a fost mirarea să observe faptul că Andreea Bălan s-a ridicat şi a părăsit masa juriului. Ce a urmat însă, i-a bucurat nespus. Jurata Te cunosc de undeva! a mers drept către trupa The Colours şi i-a acompaniat pe băieţi într-un moment cu totul şi cu totul inedit, pe care telespectatorii l-au putut viziona.

Loading...