VIDEO Iată cum s-a descurcat Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie. A ridicat juriul în picioare

cezar_ouatu.jpg

Cezar Ouatu a uimit pe toată lumea la X Factor Marea Britanie
Foto: Captură YouTube

Cezar Ouatu a ridicat în picioare juriul de la X Factor Marea Britanie. Artistul s-a străduit mult să ajungă până în etapa în care s-a prezentat în fața juraților Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson. Artistul este cunoscut la noi în țară pentru faptul că ne-a reprezentat în anul 2013 la Eurovision, unde a obținut locul 13.

Cezar Ouatu a reușit s ridice în picioare juriul de la X Factor din Marea Britani. Jurații au fost surprinși de talentul pe care Cezar Ouatu îl are și s-au ridicat să-l aplaude pe artist înca dinainte ca el să îșiui finalizeze interpretarea.

Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie printr-un pariu pe care l-a avut cu un apropiat. ”Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios”, a dezvăluit Cezar Ouatu, la Antena 1.

Cezar Ouatu și-a dorit să devină cunoscut la nivel internațional

”Am vrut să cânt şi în altă parte, nu doar în România”, a fost răspunsul lui Cezar atunci când a fost contactat de redacția ziarului Adevărul.

 

Loading...

Citește și

  • cezar ouatu, x factor, marea britanie

    Contratenorul Cezar Ouatu (38 de ani) a devenit cunoscut în 2013, când a reprezentat România la Eurovision cu piesa pop opera, "It's my life”, compusă de Cristian Faur. Prestația sa, din Malmo, Suedia, i-a adus doar locul 13. Și-a dorit mai mult, așa că în prezent este concurent la «X-Factor» din Marea Britanie, unde s-a prezentat ca un adevărat profesionist, în fața unui juriu exigent.

  • cezar ouatu

    După ce acum trei ani câștiga Selecția Națională Eurovision cu piesa "It's My Life" și mergea în Suedia, la Malmö, pentru a reprezenta România la Concursul Muzical Eurovision 2013, Cezar Ouatu s-a întors acum ca jurat în semifinala națională de anul acesta.