VIDEO Ia mai toarnă un păhărel, să ne veselim niţel!

12-13-vedete-12.jpg

Mitică Popescu are masa lui la localul din Floreasca, unde merge adesea să se răcorească

Mitică Popescu (81 de ani) revine la TVR 2, în curând, cu emisiunea ”D’ale lu’ Mitică”, pe care o prezintă cu mult umor de mai bine de 19 ani. Însă, până la începerea filmărilor, el se răcoreşte la un local din zona Floreasca, unde se bucură de compania unor prieteni de ispravă. Îşi povestesc vieţile, însă toacă şi evenimentele zilei, Mitică fiind considerat ”înţeleptul satului”.

Mitică Popescu s-a pensionat de câţiva ani, astfel că nu mai joacă nici în piese de teatru şi nici în filme. A păstrat totuşi colaborarea cu TVR 2, care îi rotunjeşte pensia şi unde este răsfăţat de colegi ca un prinţ. Este luat de acasă cu maşina, iar la televiziune totul este pregătit din timp, pentru a uşura munca maestrului. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, când afară erau peste 30 de grade Celsius, în timp ce stătea la taclale cu prietenii, la un local din zona Floreasca. Cu o sticlă de bere rece în faţă, dar şi cu pachetul de ţigări pe masă, Mitică era prins într-o discuţie despre evenimentele zilei. Asculta cu atenţie, apoi intervenea cu umor. Acolo a mai fost fotografiat şi anul trecut, în iulie, şi, dacă e să comparăm pozele, se observă lesne că el îşi păstrează locul la aceeaşi masă, undeva la umbră, pentru a se feri de arşiţă. Mitică Popescu, care a făcut roluri memorabile în peliculele “Glissando” şi “Moromeţii” a stat la taclale timp de trei ore, apoi a fost dus acasă de un prieten, cu maşina. ”Cea mai mare realizare a mea este că trăiesc”, spunea acum şase ani, după ce suferise o fractură la umăr, care l-a ţintuit la pat câteva luni. 

12-13-vedete-9.jpg

Mitică a băut cu poftă din paharul cu bere rece

”Cu nea Mitică suntem prieteni de familie. Vine aproape zilnic aici. Dacă vreţi să-l vedeţi sau să-i cereţi un autograf, puteţi trece pe aici”,  ne-a povestit o doamnă care obişnuieşte să-i aducă berea la masă. Prietenii de la birt au numai cuvinte de laudă la adresa marelui actor care are în spate o carieră de peste 50 de ani: ”E un tip amuzant, îl cunosc de mult pe Mitică. Pur şi simplu, e sărbătoare când ne vedem”, ne-a declarat acesta. Artistul locuieşte singur, din 1998, când soţia lui, marea doamnă a scenei româneşti, Leopoldina Bălănuţă, s-a stins din viaţă.  El a fost surprins, într-o vreme, la plimbare, alături de o doamnă distinsă, însă nu a dorit să vorbească despre ea, semn că relaţia era doar de amiciţie.

12-13-vedete-6.jpg

Şi anul trecut, l-am suprins la acest local

 

Şi ei se răcoresc cu bere sau cu whisky!

12-13-vedete-dichi.jpg

Ion Dichiseanu (84 de ani) are două vicii: ţigara şi whisky-ul

Celebrul compozitor Horia Moculescu (81 de ani) şi actorul Ion Dichiseanu (84 de ani) se numără printre cei mai longevivi artişti români, însă să nu credeţi că au descoperit vreo reţetă minune. Dimpotrivă, Horia acceptă oricând o invitaţie la o bere cu prietenii, iar Ion Dichiseanu nu iese din casă dacă n-are un trabuc şi un pachet de ţigări în buzunar. Moculescu recunoaşte că mai bea câte o bericică, alături de amicii lui, solistul Ovi şi celebrul dirijor Viorel Gavrilă, iar mai nou este însoţit şi de Mihai Alexandru, cu care, de altfel, este şi vecin. În ceea ce îl priveşte pe Dichi, colegul său de generaţie, acesta recunoaşte că are două vicii, whisky-ul şi ţigara, la care nu vrea să renunţe nici în ruptul capului. La ocazii, el îşi permite să tragă, ca un lord, din trabuc.”Eu nu fumez, pufăi. Mi-am format un reflex şi nu pot renunţa la ţigară”, ne-a declarat el, recunoscând că îi plac şi băuturile fine: ”Sunt băutor de whisky, am luat acest obicei de la Sara Montiel, fosta mea iubită!”, s-a mai destăinuit actorul.

 

12-13-vedete-moculescu.jpg

Horia Moculescu (81 de ani), la o bere, cu vedetele

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1