VIDEO Fratele Burlacului Andi Constantin, plin de mușchi. Cum mai arată Remus de la ”Ferma”, acuzat că face videochat

fratele-lui-andi-constantin-remus-boroiu.jpg

Burlacul Andi Constantin face sport alături de fratele său, Remus Boroiu
Burlacul Andi Constantin face sport alături de fratele său, Remus Boroiu
Foto: OK Magazin

Îl mai știți pe Remus Boroiu, musculosul de la ”Ferma”? Ei bine, tânărul cu un trup bine lucrat este fratele Burlacului Andi Constantin. Ambii trag tare la sală și au ajuns să-și compare pachetele de mușchi.

Sunt născuți la Băicoi, în Prahova, și provin dintr-o familie simplă, dar iată că amândoi au reușit să devină celebrii. Andi Constantin (29 de ani) s-a făcut remarcat ca ispită în cadrul a două sezoane a emisiunii "Insula Ispitelor", de la Antena 1.

Fratele său mai mare decât el cu patru ani, Remus Boroiu, a apărut pentru prima dată la "Ferma", în 2019, de la ProTV, după care la Ninja Warrior.

Fratele Burlacului Andi Constantin, plin de mușchi. Cum mai arată Remus de la ”Ferma”

Andi a mai trecut și pe la "Survivor", show-ul exploziv de la Kanal D, în timp ce Remus l-a susținut de acasă. Acum, când acesta încearcă să-și găsească perechea la "Burlacul", fratele său trage tare la sală și le dă sfaturi pe YouTube celor pasionați de fitness.

Remus are un trup plin de mușchi, dar ambii bărbați din familia Boroiu fac sport şi bodybuilding. De fapt, fratele cel mare l-a adus și pe mezin în sala de sport.

andi-constantin-si-fratele-remus-boroiu.jpg

Andi Constantin și Remus Boroiu, în timp ce-și compară mușchii
Andi Constantin și Remus Boroiu, în timp ce-și compară mușchii
Captură: YouTube

"Am luat microbul de la fratele meu şi am început să învăţ de la el mai multe despre sală. La vârsta de 13-14 ani m-am apucat de sală în garaj, cu scripeţi, cu ceva rudimentar. Mi s-a spus că sunt prea mic de vârstă şi că aş putea să rămân scund, ceea ce s-a întâmplat, pentru că şi tata şi fratele meu sunt mai înalţi ca mine”, a povestit Andi.

După ani de zile de tras de fiare, cei doi au devenit rivali. Își compară trupurile în fața camerei de filmat, adevărate pachete de mușchi.

Dar, pe lângă sport intens, au și o alimentație sănătoasă, bazată pe multe proteine. Iar atunci când nu au carne în farfurie e soia, năut, ciuperci și alte alimente ce-i ajută să-și alimenteze mușchii.

Cine este Remus Boroiu, fratele Burlacului Andi Constantin

Remus Boroiu de la ”Ferma” este antreprenor și are o mică afacere online, unde vinde articole sport, dar face și planuri de nutriție. Practic, a transformat pasiunea pentru culturism într-o profesie.

remus-boroiu-ferma.jpg

Remus Boroiu la proba eliminatorie de la ”Ferma”
Remus Boroiu la proba eliminatorie de la ”Ferma”

A fost crescut la țară de bunici. Acolo a învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească, tocmai de aceea prestația lui ca fermier a fost remarcabilă.

Remus Boroiu, fratele Burlacului Andy Constantin, acuzat că face videochat pentru gay

Remus Boroiu, fratele Burlacului Andi Constantin, a fost blamat de fani după emisiunea "Ferma", pentru că ar apărea pe diverse site-uri în ipostaze indecente, în special alături de bărbați.

Majoritatea celor care îi urmăresc ar fi homosexuali, iar show-ul ar fi făcut special pentru ei. Pseudonimul sub care Remus Boroiu ar apărea pe site-urile de videochat ar fi Aydan Barney.

remus-boroiu-videochat.jpg

Fanii îl acuză pe Remus că face videochat și au pus pe Internet capturi din prestațiile sale pentru adulți
Fanii îl acuză pe Remus că face videochat și au pus pe Internet capturi din prestațiile sale pentru adulți

 

Citește și: 

De ce solistă din România s-a îndrăgostit „Burlacul” Andi Constantin? "Mi-a plăcut foarte mult de ea"

Burlacul Andi Constantin le-a pregătit zeci de surprize celor 15 fete ajunse în Turcia să-i cucerească inima

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1