VIDEO EXLCUSIV Claudia Ghiţulescu: "N-a fost un an bun, a lipsit ceva"

claudia_ghitulescu.jpg

claudia ghitulescu criosauna
Claudia Ghiţulescu
Foto: Arhiva personală

Solista Claudia Ghiţulescu a fost invitată în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Cântăreaţa a cântat o melodie pentru toţi românii, iar apoi a stat de vorbă cu Diana Bart şi Alex Constantin. 

Claudia a povestit că va merge acasă de Crăciun, la părinţi, dar nu se va implica prea mult în pregătiri: "Mama şi cumnata mea gătesc foarte bine, eu mai pun o nucă, ceva acolo". 

Va sta în schimb cu nepoţii ei, copii fratelui său. De altfel, Claudia are mulţi nepoţi, pe care îi cheamă mereu cu drag de sărbători acasă şi cărora le face mereu multe cadouri.

Deşi se simte foarte bine acum că se apropie Sărbătorile, Claudia a recunoscut că 2014 nu a fost un an prea bune, cel puţin nu aşa ca 2013: "N-a fost un an bun, nu ştiu. A fost foarte bun celălalt, şi atunci ăsta a fost mai ... A lipsit ceva, cântări mai puţine, lumea mai speriată, dezorientată. Dar urmează un an bun. De la 1 decembrie nu contează, trebuie să fim bucuroşi".

Cât desăre Revelion, solista spune că nu a mai stat cu prietenii de când s-a apucat de muzică: "Nu am făcut Revelionul aşa, să stau cu prietenii, de când am început să cânt. Dar de Crăciun îmi place să fiu acasă cu ai mei. Crăciunul îl fac în familie". 

loading...
Loading...

Citește și