VIDEO EXCLUSIV "A urlat de durere după operaţie". Prietena lui Tonciu face dezvăluiri de senzaţie

andreea_tonciu_2.jpg

Tonciu s-a temut foarte tare de operaţia la nas, dar s-a declarat fericită de rezultat
Captură Pro TV

Andreea Tonciu a trecut prin dureri crunte după ce şi-a făcut rinoplastie. Nu a avut însă ce face şi a suportat cu stoicism totul, iar cea care i-a fost alături în aceste zile grele a fost cea mai bună prietenă a ei, Cristina Pană.

Fricoasă din fire, Andreea a avut multe momente când a dorit să abandoneze ideea de a se supune unei operaţii estetice, mai ales că ea se plăcea asta cum era, cu nasul impunător.

De gura lumii, ea s-a urcat totuşi în avion şi a luat calea Turciei, unde medicii unei clinici "de fiţe" s-au ocupat ca bruneta să plece mulţumită de la ei. Chiar şi aşa, Tonciu a avut de suportat dureri mari, după ce s-a trezit din anestezie.

"Nasul e exact cum ar trebui să fie. Andreea este mulţumită. E încă umflat, dar forma se vede. E o schimbare foarte mare. I l-a făcut să se potrivească pentru chipul ei. Ea a spus că niciodată nu se va opera, aşa că şi pentru mine a fost un şoc. Ea suferea remarcile răutăcioase şi, încurajată de mama ei şi de prieteni... a făcut-o. A găsit şi o clinică foarte bună, în Turcia.

andreea_tonciu_13.jpg

andreea tonciu rinoplastie aeroport operatie
Bruneta a fost însoţită pe tot parcursul acestei încercări de prietena ei cea mai bună
Foto: Alex Muscaliu

Am dormit cu ea zilele astea, am avut nopţi albe. Avea nişte dureri groaznice, era ameţită după anestezie. Asistentele vorbeau numai turcă, ea nu ştie engleză... era tragi-comic. Primele două zile a avut dureri foarte mari, dar era sub efectul anesteziei, nu avea putere să ţipe. Pot să zic că e puternică în astfel de momente.

A plecat acolo pentru că nu avea încredere în medicii din România. Nu ştiu cât a costat, dar ştiu că sunt preţuri destul de mari, e o clinică destul de fiţoasă. S-a speriat rău înainte de operaţie, spunea că o face din cauza lumii, că oamenii sunt răi", a declarat Cristina Pană, prietena brunetei, la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Nu doar Andreea a stat zilele acestea în stres, ci şi mama ei. Chiar dacă ea nu şi-a dat încă jos bandajele, rezultatul se anunţă a fi unul de senzaţie.

"A ieşit bine, e schimbată total. Peste câteva luni va fi totul perfect. I-a fost îngrozitor de frică, a început să plângă chiar înainte de a pleca în Turcia", a spus ea, pentru sursa citată.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1