Trupa Andre se reuneşte pe bune! Cine le-a împăcat pe soliste VIDEO EXCLUSIV

andre.jpg

Trupa Andre a fost una dintre cele mai populare formaţii de la sfârşitul anilor '90

Concertul recent de la Galaţi, la care Andreea Antonescu a fost invitata Andreei Bălan pe scenă se pare că nu a fost doar un moment artistic dedicat publicului. Cele două cântăreţe au planuri mari împreună şi vor să reunească trupa cu care s-au consacrat în adolescenţă.

Invitată la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv, Andreea Antonescu a lăsat să se înţeleagă că formaţia care făcea furori în rândul adolecenţilor cu ani în urmă va reveni pe scenă în formula în care s-a consacrat. "Andre este proiectul meu de suflet. Nu mi-e ruşine să recunosc asta. Probabil că şi Andreea simte la fel. Am discutat cu ea pe această temă. Vrem să găsim o modalitate cu care să avem măcar succesul de atunci. Căutăm nişte piese cu care să ne surprindem fanii", a spus Andreea Antonescu la emisiunea Click!

andreea_a.jpg

Andreea Antonescu
foto: captură Prima Tv

Cântăreaţa şi-a amintit cât de bine se înţelegeau cele două tinere, dar şi cum au ajuns să se despartă. "După multe concerte şi oboseală acumulată, nu am vrut sa mai aud de Andreea şi nici ea de mine. Era clar ca fiecare îşi dorea o carieră solo, ceea ce s-a şi întâmplat. Dacă ar fi să port ceva din ce aveam atunci nu aş renunţa la sandalele cu platformă, pentru că eu sunt micuţă de înălţime şi cred că aş putea chiar şi părul şi mi-l fac ca în adolescenţă. Eu cu Andreea încercăm să colaborăm. Fiica mea se înţelege foarte bine cu ea. Chiar a venit cu o grămadă de cadouri de la ea şi mi-a spus «Naşa este perfectă». Ţinutele de scenă ale Andreei sunt modficate după dimensiunile Siennei, ceea ce pentru ea înseamnă foarte mult", a adăugat Andreea Antonescu la emisiunea Click!

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1