VIDEO EXCLUSIV Traşcă, prietena îţi face concurenţă! Cristina Roman şi-a pus silicoane

CLIIMA20110404_0003_1.jpg

Cristina Roman (Foto: bucatarescu.ro)

Prietena Simonei Traşcă, modelul Cristina Roman, a decis să o ia şi ea pe urmele amicei sale şi şi-a pus silicoane.

Bruneta a preferat să nu exagereze însă cu implanturile şi nu şi-a mărit sânii cu mult. De fapt, Cristina nu a apelat la bisturiu pentru că îşi dorea sâni enormi, ci unii uniformi. Cum ai ei nu erau perfect rotunzi, a ales nişte implanturi cu gramaj diferit.

"Mi-am pus diferenţiat, sânii naturali sunt uşor asimetrici, de asta mi-am pus cu gramaj diferit. Pe baza înălţimii, greutăţii, mi-am ales silicoanele. Am ales de bun simţ, 300 şi un pic, nu îmi plac sânii mari. Am probleme şi cu coloana, nu mi-ar fi fost uşor. Două luni constant o să port bustiera. Până la şase luni, în fiecare seară, cred", a povestit Cristina, de pe patul de spital, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

cristina_roman.jpg

Cristina şi-a verificat deja implanturi când s-a trezit din anestezie
Captură Prima TV

Când a fost întrebată dacă are voie să facă sex, prietena Pamelei de România a recunoscut că nu, dar nu o deranjează: "Da, nu ştiu cât timp. Nu e o problemă".

Nu e prima oară când apelează la bisturiu: Cristina şi-a făcut două intervenţii la nas, una acum câteva luni după ce prima a eşuat.

loading...
Loading...

Citește și

  • În sfârşit are înfăţişarea la care visa! Cristina Roman, cunoscută în peisajul monden ca "sosia Adelinei Pestriţu", şi-a scos recent bandajele după cea de-a doua operaţie estetică la nas, iar ce a văzut în oglindă i-a umplut inima de bucurie. Fericirea ei este cu atât mai mare cu cât în urmă cu doi ani, modelul a mai trecut o dată pragul unui cabinet de chirurgie plastică, dar a fost total dezamăgită de rezultat.