VIDEO EXCLUSIV Nunta lui Connect-R, dezastru vestimentar

mireasa_si_connect_r.jpg

Connect-r şi Misha
Connect-r şi Misha
Foto Alex Muscaliu

Designerul Mircea Bărbulescu a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea Click! de la Prima Tv despre ţinutele purtate duminică de mirii Connect-R şi Misha, dar şi de naşii acestora, Raluca şi Pepe.

Mircea Bărbulescu a fost surprins de alegerea vestimentară a miresei. Rochia purtată de aceasta duminică a fost cu două numere mai mici.

"Mireasa este foarte frumoasă, dar a fost ciudat faptul că rochia pentru care ea a optat era mult prea mică. Mai mult decât atât în fotografiile pe care le-am văzut eu de la nuntă, aceasta a trebuit să stea cu fermoarul deschis. Clar rochia era cu doua numere mai mici", a concluzionat designerul.

misha_si_connect_r.jpg

Connect-R şi Misha, fericiţi după ceremonia religioasă
Foto: arhiva personală

Connect-R nu a fost imbrăcat la înălţimea evenimentului: "Mirele din păcate a optat pentru un costum de zi. În momentul în care ai lângă tine soţia îmbrăcată în rochie de mireasă, ar trebui ca şi tu să te îmbraci de ceremonie. Era indicat un costum de seară, fără nasturi din plastic. A fost o alegere greşită a costumului".

Connect-R, alai nunta 2.jpg

Connect-R s-a îmbrăcat în costumul de ginerică în casa părinţilor lui
foto: Alex Muscaliu

Naşul Pepe a fost ceva mai inspirat decât Connect-R la alegerea ţinutei. "Pepe a purtat un smoking de ceremonie, foarte frumos şi perfect pentru acest tip de eveniment". Soţia acestuia în schimb a fost neinspirată în alegerea rochiei, machiajului şi coafurii. "Raluca se îmbătrâneşte chiar şi când nu e cazul. Putea să poarte ceva mai potrivit siluetei şi vârstei sale. Personal cred că a fost îmbătrânită de alegerile făcute. Nu mi-a plăcut nici machiajul şi nici coafura", a mai spus Mircea Bărbulescu.

pepe-si-raluca.jpg

pep si raluca
Pepe şi Raluca la nunta lui Connect-R
Foto Click! de la Prima Tv

Dintre invitaţii de la nunta cântăreţului cel mai mult s-a evidenţiat în mod negativ Lora. Potrivit designerului, cântăreaţa: "A fost puţin vulgară cu ţinuta pe care a purtat-o. Nu este prima oară când acest lucru se întâmplă, iar în ultimul timp exagerează. Personal cred că ar trebui să arate mai gradat frumuseţea pe care o are".

lora.jpg

lora nunta connec-r
Lora la nunta colegului Connect-r
Foto: Facebook
loading...
Loading...

Citește și