EXCLUSIV Cine îi încălzeşte nopţile lui Sore?

sore mma rochie superb.jpg

sore barbat relatiue iubit
Sore a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre bărbatul care o face fericită
foto: Click!

Sore Mihalache (25 de ani) a vorbit în premieră despre bărbatul care îi încălzeşte patul de un an de zile! Solista a fost foarte secretoasă cu viața ei amoroasă până acum și explică de ce a luat această decizie. Solista a făcut declarații în exclusivitate pentru emisiunea „Click!”.

Sore Mihalache şi-a ţinut viaţa personală departe de ochii presei, dar asta nu înseamnă că nu a iubit! Aflaţi că artista are o relaţie de mai bine de un an de zile cu un tânăr avocat pe nume Mircea! Sătulă de ceea ce se întâmplă în lumea mondenă, Sore a decis să-şi protejeze relaţia, astfel că nu se afişează niciodată cu iubitul ei la evenimente! Artista a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii „Click!” de la Prima TV despre cel lângă care doreşte să devină mireasă.

clipboard08.jpg

Sore a recunoscut că este foarte fericită alături de iubitul ei Mircea
Sore a recunoscut că este foarte fericită alături de iubitul ei Mircea
Foto Click! de la Prima Tv

Întrebată cum de a reuşit să păstreze secretul relaţiei cântăreaţa a declarat: „Fără efort să ştii şi îmi place să cred că am protejat-o şi nu am ascuns-o. Nu-mi ascund relaţia din vreo teamă anume dar vreau să iubesc fără să fiu interogată. Relaţia cu Mircea este minunată”. Cântăreaţa nu ştie cum a cucerit-o Mircea! Ştie doar că el îi oferă fericirea de care are nevoie! „M-a cucerit cu totul pentru că este minunat, el este Mircea”, a spus cântăreaţa.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1