VIDEO EXCLUSIV Ce face soțul Andei Adam cu copilul, în timp ce "regina" e pe scenă

Citeste tot despre: 

Când nu au ajutorul bonei, solista și partenerul ei de viață își iau fetița la concerte. În familie, sarcinile se împart. Această regulă e sfântă pentru Anda Adam și soțul ei, Sorin. În weekend, artista a avut o cântare la deshiderea unui restaurant din București, așa că de micuța Evelyn a avut grijă tăticul. Cât timp Anda s-a aflat pe scenă, acesta a stat cu micuța în brațe sau a hrănit-o.

Weekendul acesta Anda Adam (38 de ani) a avut de susținut două concerte. Unul dintre ele a avut loc sâmbătă seara, la deschiderea restaurantului ”La Nea Marin”, din Militari, unde verișorul ei este bucătar, așa că solista s-a simțit ca în familie. Din acest motiv, ea a venit însoțită de soțul ei Sorin și au preferat să nu-și lase copilul cu bona, ci să o ia cu ei. Celebra solistă și-a făcut programul muzical de aproximativ o oră, în timp ce partenerul ei de viață a avut grijă de micuța Evelyn, care urmează să împlinească trei anișori, peste două luni. Sorin a ținut-o în brațe, s-a jucat cu ea, apoi au urmărit-o pe mami în timp ce cânta. Se poate observa că este un tătic grijuliu și extrem de implicat în creșterea îngerașului lor. La un moment dat, fetiței i s-a făcut foame, așa că s-au așezat pe o canapea din incinta locației, și a hrănit-o cu multă atenție. Mai întâi mâncare, apoi un desert răcoros: o inghețată de vanilie. Ce face soțul Andei Adam cu copilul, în timp ce "regina" e pe scenă

La finalul programului, Anda a făcut poze cu fanii, apoi și-a luat în serios rolul de mămică. 

”Am bonă de un an. Primii 2 ani am stat doar noi cu copilul, după care eu și Sorin am ajuns la concluzia că nu putem să o ducem așa la infinit. Am ratat foarte multe evenimente importante, am avut nunți, botezuri în familie, și unul dintre noi a stat acasă. Bunicii Eveliney sunt toți plecați din țara și ne-am dat seama că efectiv nu avem la cine apela dacă avem vreo situație urgentă. Din acest motiv am zis să ne luăm o bonă care să fie cât de cât disponibilă, adică dacă avem ocazii importante, să o chemăm. Nu trebuie să chinuim copilul, să-l ținem după programul nostru care se termină destul de târziu, uneori chiar dimineața. Când am câte un concert la o oră rezonabilă, atunci o luăm cu noi și tati are grijă să stea cu ea. De lunea trecută am dat-o la grădiniță, îi place foarte tare, însă nu o pot lăsa să doarmă la prânz acolo. Când am întrebat-o ”de ce?”, mi-a spus: ”copiii plâng”. Ea are un somn ușor, trebuie să fie liniște deplină. Când doarme, noi mergem pe vârful degetelor. Este un copil cuminte, desnează, face lego, și pot spune că e independentă la vârsta ei, adică vrea să mânânce singură, să meargă la toaletă singură”, a spus Anda Adam, pentru Click!  

Loading...

Citește și