VIDEO EXCLUSIV Ce cariere vor să urmeze fetele Amaliei Năstase

amalia_nastase.png

Amalia Năstase
Amalia Năstase este o mămică mândră de fiicele ei
Foto Arhivă Personală

Fiicele Amaliei Năstase cu fostul soţ Ilie Năstase cresc şi se gândesc deja asupra carierei pe care vor să o urmeze în viitor.

Amalia Năstase este aproape de fiicele ei şi le sprijină pe acestea încercând să le influenţeze pe acestea prin puterea exemplului personal. Mama celor două fetiţe a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii Click! de la Prima Tv despre ce planuri de viitor au fiicele lui Ilie Năstase. "Copilul devine încrezător în propriile forţe când vede un părinte fericit care este mândru de ceea ce face. În cazul fiicelor mele, Alessia, cea mai mare dintre ele, vrea să urmeze o carieră în PR ca şi mine, în timp ce Emma ia lecţii de canto şi vrea să devină cântăreaţă. Deşi are 6 ani ştie să cânte la pian, a învăţat să citească notele muzicale şi este foarte serioasă, ceea ce mă încântă. Este o calitate foarte importantă care o va ajuta pe viitor", a mărturisit Amalia.

clipboard21.jpg

Amalia Năstase
Amalia Năstase a vorbit cu reporterul emisiunii Click! de la Prima Tv
Foto Click! de la Prima Tv

fata-mea-este-model-ilie-si-amalia-nastase-au-nu-doar-una-ci-doua-fete-care-s-au-apucat-deja-de-modelling.jpg

Amalia Năstase
Amalia Năstase alături de fiicele sale, Emma şi Alessia
Foto Arhivă Personală

Fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase este o prezenţă foarte apreciată la evenimentele mondene, unde ţinutele purtate sunt de fiecare dată foarte bine alese. Amalia a recunoscut faptul că este adepta cumpărăturilor on-line pentru că îşi cunoaşte brandurile şi măsurile şi poate astfel să economisească timpul pierdut prin diverse oraşe europene în goana după haine. "Fac cumpărături online pentru că ştiu ce am nevoie şi prefer să achiziţiile în acest mod. Decât să mă plimb mai multe zile prin diverse oraşe prin magazine, cu bagaje multe, prefer să fac altceva cu acest timp pierdut", a recunoscut Amalia Năstase.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1