VIDEO EXCLUSIV Anca Badiu a pierdut lupta cu kilogramele

anca-badiu.jpg

anca-badiu
Anca afişa cu câţiva ani în urmă un trup de sirenă

Depresia, problemele cu glanda tiroidă şi necazurile din viaţa personală par să o fi doborât pe Anca Badiu (37 de ani). Artista, care făcea senzaţie cu trupul ei, e azi de nerecunoscut.

A renunţat la concerte, la nopţile de distracţie, s-a izolat de prieteni şi de scenă. În ultimii ani, fosta componentă a trupei Class a ales un drum numai de ea ştiut, dar schimbările sunt evidente. Anca de astăzi nu mai are nici o legătură cu solista care purta ţinute sexy, îşi etala formele la emisiunile televizate şi dădea lecţii de nutriţie.

anca badiu slabaZoom
Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva ani
Arhiva Click!

Artista şi-a pierdut zâmbetul cu care reuşea să dea pe spate şi pe cel mai morocănos fan, îşi ascunde formele voluptoase sub haine lălâi, iar chipul ei angelic pare doborât de griji şi de tristeţe. Anca a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! în timp ce zăbovea alături de o amică în faţa casei ei din Dorobanţi, iar imaginile sunt edificatoare.

 • anca
  Anca Badiu stă de vorbă cu o prietenă în faţa casei
  Foto Blitz
 • Anca se confruntă cu probleme grave de sănătate
  Anca s-a decis să facă o schimbare majoră la capitolul look
  Foto: Blitz
 • anca
  Formele voluptoase au pus stăpânire pe trupul fostei cântăreţe
  Foto Blitz
 • anca
  Discuţiile au continuat timp de mai multe minute
  Foto Blitz
 • Anca Badiu este astăzi de nerecunoscut
  Anca Badiu este astăzi de nerecunoscut
  Foto Blitz
 • Maximize

1/5

„Anca nu e deranjată de kilogramele acumulate, a ţinut un tratament care i-a dat peste cap organismul, s-a luptat cu atacurile de panică, iar acum nu îşi doreşte decât să îi fie bine. Vrea să revină pe scenă, merge în fiecare zi la sală, şi lucrează la un nou single”, a mărturisit o prietenă a solistei, pentru Click!

Anca Badiu în clipul "Într-o zi" al trupei Class, în urmă cu aproximativ 12 ani

Şi ea a fost certată cu cântarul

Monica Anghel ( 43 de ani) are probleme cu glanda tiroidă de peste 15 ani, dar a reușit să slăbească spectaculos. Cântăreața s-a ambi­­­ționat și a dat jos în jur de 25 kg cu echitație, dar și cu ajutorul unui regim de viață sănătos.

monica-anghelZoom
Aşa arăta Monica Anghel în urmă cu trei ani
loading...

Citește și

 • Anca Badiu s-a exilat tot mai mult de lume în ultimul an. Cântăreaţa trăieşte o adevărată tragedie din cauza corpului său, care a început să ia proporţii considerabile.

 • Cântăreaţa s-a chinuit câteva luni bune să dea jos surplusul de kilograme. Anca Badiu a slăbit 17 kilograme ţinând diete stricte bazate pe fructe uscate şi albuşuri de ou, iar acum îşi permite să mănânce aproape orice, că nu se îngraşă.