VIDEO Elena Popa, antrenoarea de fitness care s-a sinucis în Spania, a fost înmormântată: «Ați plâns-o doar online, falșilor!»

elena-popa.jpg

Elena Popa a fost înmormântată la cimitirul Străulești 2
foto: Facebook / Alin Duță

Elena Popa, tânăra antrenoare de fitness care a murit în Spania, la doar 34 de ani, și despre care s-a scris că și-ar fi luat zilele în urma unei drame personale, a lăsat în urmă multă durere, întrebări fără răspuns, dar și furie. Prietenii puțini, dar buni, sunt revoltați că tânăra a fost uitată de mulți dintre cei care o plângeau pe Facebook și de la care s-ar fi așteptat să treacă pe la capelă, în semn de omagiu, măcar cu o floare sau cu o lumânare. Elena a fost înmormântată la cimitirul Străulești 2.

Luni, 3 august, la mai bine de o săptămână de la deces, Elena Popa a fost înmormântată, după eforturi uriașe, pe care familia și prietenii le-au făcut pentru a-i putea aduce trupul neînsuflețit în țară. Pe pagina ei de Facebook au apărut în permanență informații oferite de mama Elenei sau de prieteni buni, precum Alin Duță, care s-a ocupat îndeaproape și de campania de strângere de fonduri, necesară repatrierii trupului. Elena Popa a murit în Spania, acolo unde plecase în urmă cu doar un an, și unde s-ar fi logodit de curând. În presă s-a scris că ar fi pierdut o sarcină, fapt peste care n-a putut să treacă, așa că ar fi ales să își încheie socotelile cu viața.

Înainte de înmormântare, prietenul ei bun a răbufnit pe Facebook și le-a bătut obrazul celor care n-au trecut pe la capelă, ca să își ia rămas bun.

elena-popa-cimitir.jpg

Elena Popa ar fi împlinit 35 de ani în luna octombrie
foto: Facebook / Alin Duță

"Nu i-ați onorat plecarea cu prezența voastră"

"Pentru toți prietenii Elenei... aia care mereu se plângeau, aia care mereu sunau. Știm, băi, că nu ați fost pe la capelă. Pentru că am fost acolo! Și nu prea v-am văzut, miliardarilor. Ar fi absurd să mai vorbim de un ajutor financiar.
Dar vă mai spun și ultimul drum. Și nu pentru că sunt eu băiat bun. Pentru ea și sufletul ei, milogilor! Mâine (n.r. luni, 3 august), la ora 11.00, plecăm de la capela bisericii Sf. Pantelimon, de la adresa Iancu Căpitanu 18, la cimitirul Străulești 2. Ați rupt porțile bisericii, nebunilor. Ați fost mulți rău. Dar ați fost doar online, ați plâns mult online. În realitate, ați rămas la fel! Ați fost și o să rămâneți niște nimeni! Este dureros pentru că nici măcar nu i-ați onorat plecarea cu prezența voastră. Când ea v-a crezut mereu prieteni. Nu îmi place circul, mai ales în momentele astea, dar nivelul lipsei de empatie sau respect depășește orice limită, frumoșilor! O lumânare și o garoafă... 5 lei. (Mulțumesc prietenilor mei care, deși nu au cunoscut-o, au venit și au plâns la capul ei. I-au făcut până și pomană întreagă din banii lor. Mulțumim persoanelor din exterior. Fără voi, totul ar fi fost mult mai greu”, a scris Alina Duță, care a revenit a doua zi și cu o poză de la cimitirul Străulești 2, de la mormântul Elenei.

Tot prietenii care au iubit-o au realizat un colaj emoționant cu imagini din copilărie și până în prezent, pe care l-au urcat pe Youtube, pe melodia Laurei Stoica, "Un actor grăbit". Extrem de emoționantă este ultima imagine, cea cu lumânarea aprinsă lângă poza în care Elena apare pe scenă, la un concurs de culturism. Extrem de ambițioasă, cu vitrina plină de trofee și de medalii, Elena declara în 2015, într-un material video pentru sport.ro, că își dorește să fie cea mai bună din lume la sportul acesta. Muncea și se antrena enorm pentru visul ei, iar dispariția ei prematură pare și mai greu de acceptat. Tot Alin Duță, extrem de afectat, își "ceartă" prietena pentru gestul comis și pentru că nu i-ar fi spus că are probleme.

elena-popa.jpg

Elena Popa
Elena Popa, o frumusețe de fată
Foto: Arhiva personală

"M-am trezit cu un multe mesaje și ți-am scris, te-am rugat să îmi răspunzi și să îmi zici că este o altă glumă proastă. Cum mă să ne faci tu așa ceva, Elena Popa???? Cum, mă, că tu erai ca sora mea? Cum să faci tu așa ceva... că arde pielea pe minee!!!! Te pup și te iubesc, bolovanco. Odihnește-te în pace. Când o să ne întâlnim acolo sus, o să te bat rău pentru că nu m-ai sunat pe mine sau pe cei câțiva prieteni adevărați pe care îi ai. Pentru că nu ai fost și nu o să fii niciodată singură. Pentru că momentul ăla era doar o cumpănă, pentru că puteam trece peste el ÎMPREUNĂ", a scris Alin Duță.

Reacția Roxanei Vancea la moartea prietenei ei

Elena Popa a apărut nu doar în presa sportivă, ci a trecut de multe ori și prin paginile ziarelor mondene, sub titulatura de "iubita Roxanei Vancea". Iar asta pentru că în 2015, Roxana Vancea făcea următoarea declarație pentru Libertatea: “Elena e iubita mea. Îmi plac şI femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea!”. Zilele trecute, Roxana Vancea a avut o reacție pe Facebook, în care a explicat că totul a fost un rol. "N-a murit «iubita lu’ Vancea», a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul «iubitei lu’ Vancea»".

Loading...

Citește și

  • Elena Popa

    Durere fără margini în familia Elenei Popa! Tânăra s-a sinucis în Spania, la doar două săptămâni după ce s-a logodit. Nimeni nu știe de ce fosta «iubită» a Roxanei Vancea a recurs la un gest atât de extrem. Șocul a fost atât de mare, încât unii dintre prietenii antrenoarei de fitness au crezut la început că totul este o glumă proastă.