VIDEO Ea este noua Pamela de România. Simona Traşcă a fost înlocuită

simona_trasca_main.jpg

simona trasca renuntat la pamela de romania
Simona Traşcă a renunţat în direct la numele de Pamela de România
Foto Facebook

O nouă blondă atacă lumea mondenă . Are 33 de ani şi tot atâtea operaţii estetice, 7 tatuaje ca şi Pamela de România şi vrea să îi ia numele Simonei Traşcă.

Valeria de la Monaco se laudă cu faptul că are mai multe operaţii estetice decât orice divă din Capitală. "Toată lumea spune că semăn cu Pamela Anderson şi sincer cred şi eu acest lucru. Asemănarea cu Simona Traşcă a făcut-o lumea din ţară, pentru că prietenii mei din străinătate nu cred acest lucru". Chiar dacă este frumoasă, tunată şi cu bani se pare că blonda nu are noroc în dragoste. "Am noroc la bani dar nu şi în dragoste. Nu am fost căsătorită până acum, am un băieţel, dar nu am făcut marele pas pentru că nu am găsit persoana potrivită. Am un iubit milionar român excentric care îmi aduce zilnic cadouri şi flori dar nu mă văd alături de el în viitor", a mărturisit noua bombă sexy a Bucureştiului.

valeria_main.jpg

Valeria de la Monaco Pamela de România
Valeria de la Monaco vrea să devină noua Pamela de România
Foto Click! de la Prima Tv

Simona Traşcă cea cunoscută până acum ca Pamela de România a fost prezentă în studioul emisiunii Click! de la Prima Tv de joi seară, unde a fost de acord să îi ofere cadou acest titlu Valeriei. "Îi dau acest titlu Valeriei cu mare plăcere. Suntem diferite şi nu pot spune că semănăm, cel puţin din punctul meu de vedere, dar dacă vrea ca lumea să o cunoască aşa îi doresc foarte mult succes".

simona_trasca.jpg

simona trasca renuntat la pamela de romania
Simona Traşcă a renunţat la titlul de "Pamela de România"
Foto Click! de la Prima Tv
Loading...
 
 

Citește și