Video! A creat tricoloul din fum de anvelope. Lansare specială de ziua României

received_1669267759791362.jpeg

Gavril Mihai Cristian, GIEMSI, Ispite Pe Patru Roti, lansare inedita, ziua Romaniei, muzica rap
Aşa arată tricolorul din fum

Este nonconformist şi mereu cu idei noi, este absolvent de Marketing la Cluj-Napoca şi şi-a prezentat lucrarea de licenţă în versuri. Gavril Mihai Cristian, pe numele de scenă GIEMSI, este viitor economist în acte şi deja artist cu cu acte în regulă. Cântă rap încă din şcoala generală şi de curând a lansat un videoclip special de ziua României, ceva ce nu a mai făcut nimeni până acum!

Gavril Mihai Cristian ne-a povestit ce a vrut să transmită cu această lansare inedită a videoclipului piesei sale, GIEMSI feat. Roxanna & Dj Schepsis – “Ispite Pe Patru Roţi 2”, şi cum a reuşit să facă tricolorul din fum. „Am vrut să fac ceva într-un mod diferit, cum a fost și cu prezentarea lucrării de licență. Mai exact, steagul țării din fum de anvelope. E foarte greu să procuri anvelope speciale de drift, care la temperaturi mari să emane fum colorat, dar am vrut să o fac neapărat. E nevoie de o tehnologie specială, care costă mult şi pe care n-o găseşti momentan decât în Statele Unite, Australia, China, Japonia. Am avut șansa de a da peste un distribuitor din Polonia, care s-a nimerit să aibă pe stoc fix culorile de care aveam nevoie, mai exact roșu, galben și albastru. Am vrut să arătăm că iubim țara în care trăim, iubim mașinile care ies din tipare și care sunt pentru noi ca a doua familie. Nu am găsit altă zi din an cu o importanță mai mare decât 1 Decembrie pentru a-mi expune spiritul de naționalist”, ne-a spus rapperul.

received_1671640586220746.jpeg

Gavril Mihai Cristian, GIEMSI, Ispite Pe Patru Roti, lansare inedita, ziua Romaniei, muzica rap
Gavril Mihai Cristian a fost nonconformist şi la licenţă

Am aflat că filmările au durat 2 zile, au fost realizate de Frategrafia, în Oradea și împrejurimile orașului, iar investiția pentru realizarea proiectului a ajuns la 8.000 lei. Piesa se numește “Ispite pe patru roți 2”, și este o continuare mai matură a primei părți, care a depășit recent 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

“Ambele vor fi incluse pe următorul meu album, intitulat <Refugiu>, lansarea acestuia urmând a fi realizată în 2018. Un alt aspect interesant face referire la mașina care apare la finalul clipului, și mai exact un Mitsubishi Eclipse, replică a uneia dintre mașinile pe care Paul Walker le-a condus în Fast & Furious, care a fost realizată drept omagiu pentru moartea acestuia, mașina aflându-se în Oradea, în posesia lui Koszta Ervin. Prezentul clip este al 2-lea din seria Ispite pe patru roți și al 3-lea din totalul clipurilor postate de mine. Perspectiva generală a clipului duce spre seria de filme Fast & Furious și am ales să fac asta datorită faptului că avem mașini frumoase în țară, care trebuiesc expuse mai mult. Chiar și așa, în comparație cu ce proiecte mai am în plan, acesta a fost unul mic", mai spune Gavril Cristian Mihai.

"Pe lângă tensiunea și stresul create în timpul organizării filmărilor (care sunt inevitabile de altfel), pot spune că sunt foarte fericit că am reușit să colaborez cu oameni deosebiți, devotați, care au fost dispuși să facă anumite sacrificii și care au empatizat cu ideea de a realiza un proiect frumos. S-au legat prietenii, ne-am simțit bine, iar per total a fost o experiență frumoasă. Pe această cale țin să le mulțumesc tutoror celor care au crezut în mine și s-au implicat în realizarea acestui proiect. Menționez că este și prima colaborare cu Roxanna și Dj Schepsis, iar personal consider că ziua de 1 Decembrie este cel mai bun moment în care să ne amintim că suntem cu toții o mare familie și trebuie să ne dăm toată silința pentru a îmbunătăți condițiile de trai atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru. Este un motiv care ne aduce la un loc pentru a putea realiza lucruri mărețe. Este ziua noastră, a tuturor românilor, dar depinde de noi ce cadouri primim. Dacă noi nu ne implicăm pentru a schimba ceva în bine, nu o va face nimeni în locul nostru. E greșit să așteptăm să se schimbe ceva de la sine”, ne-a mai povestit tânărul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1