VIDEO! Chirilă și-a ieșit din pepeni la o glumă cu Andreea Raicu. "E de c..at!"

646x404.jpg

scandal, Tudor Chirila nervos, Andreea Raicu, Digi FM, matinal, reactie Tudor Chirila, Vocea Romaniei
Tudor, alături de realizatorii de la Digi FM
foto: Facebook/Digi FM

Juratul de la "Vocea României" (PRO TV) a avut o ieșire nervoasă azi (22 septembrie), în cadrul matinalului de la Digi FM, din cauza unor glume cu privire la viața lui privată. Solistul de la Vama s-a dezlănțuit și i-a taxat pe realizatori, fără menajamente.

Tudor Chirilă a fost invitat la matinalul Digi FM, realizat de Bogdan Miu și Cătălin Striblea, pentru a vorbi despre noul album al trupei Vama, „Better", dar și despre concertul din 12 octombrie, de la Sala Polivalentă. În program au apărut însă și situații neprevăzute, cum ar fi o serie de glume pe tiparul "roast", adică un fel de insulte creative. Tudor nu le-a considerat deloc așa, ba le-a catalogat ca fiind de proastă calitate.
Beatrice, realizatoarea rubricii, a citit de pe o foaie miștouri de genul: „Ai câştigat de atât de multe ori «Vocea României» încât Marius Moga a cedat nervos şi s-a mutat la «Vocea României Junior», măcar acum e printre ai lui“, „Eşti un actor atât de bun, încât rolul de artist de succes îţi iese foarte bine“, „Eşti atât de frumos, încât perna ta îţi cântă: «Nu te vreau azi, nu te vreau azi»“, „Ce-i spune lumea lui Tudor când se întâlneşte cu el la mare? Să ştii că nici Vama nu mai e ce a fost“, „De câţi Tudor Chirilă ai nevoie să schimbi un bec? De unul singur, Tudor Chirilă ţine becul, iar restul lumii se învârte în jurul lui“. Nici una nu l-a dat pe spate pe solist, iar ceea ce avea să urmeze l-a scos de-a dreptul din pepeni.

andreea-raicu-tudor-chirila-main.jpg

scandal, Tudor Chirila nervos, Andreea Raicu, Digi FM, matinal, reactie Tudor Chirila, Vocea Romaniei
Andreea Raicu și Tudor Chirilă s-au despărțit în 2011

"Ştiţi care este cel mai bun album cu Tudor Chirilă? E albumul ăla cu poze în care apare şi Andreea Raicu“. Deranjat că o fostă iubită a fost adusă în discuție, într-un context nepotrivit, dar și poate pentru că acum are o altă parteneră, care i-a dăruit doi copii, Tudor Chirilă n-a mai ținut cont că e în direct la radio și s-a dezlănțuit:
„Am râs (a spus ironic). „Mai ales la aia cu Andreea Raicu. Sincer, mi se pare de c***t faza asta cu fostele iubite şi amestecul loc în nişte glume care şi aşa sunt slăbuţe. Noi am venit aici să vorbim despre muzică, nu să facem glume de căcat“, a "tunat" Tudor.
 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1