VIDEO În ce ținută face Iulia Vântur parada modei, prin București

A revenit în România de puțin timp, pentru a se pregăti pentru Cerbul de Aur, eveniment care se va defășura în perioada 29 august-2 septembrie, în Brașov, așa că Iulia Vântur este în vervă mare.

 După ce luni seara fotoreporterii Click! au surprins-o la sediul TVR, unde a stat 7 ore pentru o ședință foto, miercuri diva a fost reperată la cumpărături, la un magazin de mobilă din zona Pipera. Și pentru că Iulia ne-a obișnuit să o vedem în rochii de seară, cu tocuri, trebuie să recunoaștem că această apariție cool ne-a cam surprins. Pantaloni albi, adidași, trenci alb, bandană și o geantă roșie completau ținuta modernă, care o prindea de minune. Iulia Vântur va fi gazda festivalului „Cerbul de Aur”, din Piaţa Sfatului, din Braşov, pe 31, 31  august şi 1 septembrie. După eveniment, Iulia se va întoarce în India, ţara ei de adopţie, unde o aşteaptă un proiect cinematografic.

2_col_vantur.jpg

Iulia Vântur va fi gazda Festivalului "Cerbul de Aur"
foto: BLITZ
Loading...

Citește și

  • iulia vantur

    Au mai rămas 9 zile până la debutul Festivalului “Cerbul de Aur”, care va avea loc în perioada 29 august-2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, iar gazda evenimentului a venit deja în România, pentru pregătiri. Fotoreporterii Click! au surprins primele imagini cu Iulia Vântur în România, iar diva arată ca dată jos de pe podium.

  • Fermecătoarea blondină şi-a luat liber de la proiectele din India, pentru a prezenta “Cerbul de Aur” în România, la Braşov, festival care se desfăşoară în perioada 29 august-2 septembrie. Surpriza este că s-ar putea să nu vină singură, ci cu iubitul ei, Salman Khan, actorul indian cu o avere estimată la 260 de milioane de dolari.