VIDEO Ce solist din Lala Band a primit critici la „X-Factor”, dar a trecut mai departe

În 2011 s-a lansat proiectul “Pariu cu viaţa” şi odată cu el şi trupa LaLa Band. Peste 20 de tineri s-au făcut remarcaţi în acest fenomen mediatic, din care au devenit vedete Dorian Popa, Alina Eremia, Sore, Liviu Teodorescu, Ana Baniciu, Alexia Ţalavutis sau Criss şi Vlad. Iată că acum un alt fost membru al trupei a ieşit la rampă.

Timp de doi ani, în perioada 2011-2013, Mihai Mititescu (24 de ani) a jucat în serialul “Pariu cu viaţa”, unde l-a interpretat pe Bogdan Cristescu, un tip rău, care a făcut o mulţime de probleme colegilor săi şi care a ajuns pe mâna poliţiei. Tot el a făcut parte şi din trupa LaLa Band, un fenomen al muzicii, mai ales că până la acea vreme nu a mai existat nici o formaţie cu atâţia componeneţi. Între timp, Mihai a dat la teatru, s-a căsătorit şi a făcut un copil, iar de curând şi-a anunţat fanii că îl vor vedea într-un nou proiect.

43493583_266800420706422_36338502815711232_n.jpg

Mihai Mititescu
Mihai Mititescu, cand facea parte din trupa La La Band
“Marți, 23 octombrie, este o zi mare pentru mine. În urma cu puțin timp, am ales să fac un pas important în cariera mea. «X Factor România» se numește acel pas. Marți, 23 octombrie, reprezintă un nou început. Fresh start! Din acest moment mă numesc concurent la «X Factor», sezonul 8. Watch me!”, a scris actorul şi cântăreţul, care s-a transformat în ultima vreme din puştiul rebel, într-un bărbat responsabil. Pe scenă s-a comportat onorabil, a cântat piesa “Call out my name”, a lui“The Weekend”, însă la final juraţii Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică nu l-au copleşit cu laude. “Vocea ta poate mult mai mult”, i-a spus Brenciu. „Vocea a fost colţuroasă, fugea de sub controlul tău”, a fost replica lui Carla’s. Totuşi, la final, Mihai a primit 4 de “Da” şi a trecut în etapa următoare. 
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1