VIDEO Ce mult a îmbătrânit Irinel Columbeanu. Mesajul dubios cu care a revenit după o absență de 6 luni

irinel-columbeanu-mesaj.png

Irinel Columbeanu a revenit pe site-urile sociale după o absență de șase luni
captură video
Citeste tot despre: 

Irinel Columbeanu a lipsit o perioadă din mediul online, aproximativ 6 luni, iar acum a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj bizar, neînțeles nici de urmăritorii lui fideli. Acesta a realizat un filmuleț în care susține că urmează să ofere niște detalii pe care le-a observat în toată perioada lui de lipsa din spațiul online, însă a explicat că dorește să se consulte mai întâi și cu fiica lui și a Monicăi Gabor, Irinuca, fetiță reușind să strângă o adevărată comunitate pe canalul ei de YouTube și devenind, astfel, cunoscută pe această platformă.

În videoclipul cu pricina, Irinel pare extrem de obosit, iar cei ce îl urmăresc nu au înțeles exact despre ce vorbea acesta. "Bună să vă fie starea, ziua și viața. Acum treisprezece zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de YouTube urmă să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai. În tot acest timp, am observat ce se întâmplă. Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel. Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!", a fost mesajul ambiguu al lui Irinel Columbeanu, publicat atât pe YouTube, cât și pe contul personal de Instagram. 

De asemenea, Columbeanu pare să mai fi acumulat câteva cearcăne și riduri de expresie în această perioada de lipsă, părând astfel complet schimbat. Un alt detaliu observat de urmăritorii lui a fost faptul că pe Instagram, atunci când a publicat filmulețul respectiv, Irinel a adăugat probabil fără să vrea, și câteva efecte sonore amuzante. Pe fundal se putea auzi la un moment dat un "biiip biip", însoțit de alte sunete "misterioase".

Iată filmulețul integral publicat pe site-urile sociale de Irinel Columbeanu

Loading...