VIDEO Ce melodie îi cânta lui Traian Băsescu solistul lui Ceauşescu

g14-v-1.jpg

2019. George Rotaru este responsabil cu voia bună la petreceri

”Cântăreţul lui Ceauşescu”, George Rotaru (66 de ani), a fost ieri invitatul nostru, la interviurile Click!, emisiune difuzată pe www.click.ro. Cu acest prilej, el a povestit despre debutul muzical, dar şi despre petrecerile de pomină, la care au participat şi preşedinţi ai României.

George Rotaru a făcut armata în Aviaţie, apoi s-a angajat prin concurs la Teatrul de Estradă din Ploieşti. Pe vremea aceea, era electrician la depoul din Braşov.

g214-v-2.jpg

1985. A fost unul dintre cei mai frumoşi solişti de romanţe

”Şi uite-mă îmbrăcat pentru scenă. Cei de la teatru mi-au făcut un costum alb, impecabil. Aveam 20 şi ceva de ani. Aşa am debutat la teatru”, a mărturisit cântăreţul, care spune  că se simte pe scenă ca acasă.

El este singurul român care a avut şansa să cânte în casino-urile din Las Vegas, iar unul dintre avocaţii lui Michael Jackson l-a chemat la o petrecere privată organizată la piscină.

g314-v-basescu-2.jpg

Traian şi Maria dansau pe piesele lui

Drept răsplată, a primit în dar o maşină sport. Dar este şi solistul preferat al soţilor Băsescu. Fostului preşedinte Traian Băsescu i-a cântat la terasa ”Cireşica ” din Olimp, unde acesta obişnuia să vină, ani la rând, în perioada mandatului.

Cum Maria Băsescu s-a născut în Bucovina, melodia preferată a fostului cuplu prezidenţial este ”Cântă cucu-n Bucovina”, pe care George Rotaru o includea în toate recitalurile.

g414-v-ceausescu-2.jpg

Nicolae şi Elena Ceauşescu adorau piesele ”Ochii tăi” şi ”Frumoasa mea cu ochii verzi”

Celebrul solist de romanţe şi-a amintit şi despre perioada în care era chemat de Nicolae Ceauşescu, la chermeze: ”Lui îi plăcea cel mai mult să-i fredonez romanţele «Ochii tăi» şi «Frumoasa mea cu ochii verzi». De câte ori mă chema la seratele lui îmi era teamă să nu cumva să greşesc vreun vers, pentru că el le ştia pe toate. I-am cântat şi când venea la Braşov, în perioada 1985-1987. Apoi se retrăgea la Predeal, unde i-am cântat de trei ori”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1