VIDEO Ce au pățit soții Maxer în vacanța din SUA: “Visul american? Îmi vine să râd”

5500 de km, 10 hoteluri și 4 state! Deea si Dinu Maxer au fost în prima lor vacanță în America. Au stat 12 zile, timp în care au bifat atracțiile turistice de pe Tărâmul Făgăduinței și... au făcut foamea. Despre toată aventura, demnă de un film, cei doi artiști ne-au povestit într-un interviu exclusiv pentru click.ro.

1/11

Deea și Dinu au trăit senzații tari pe tărâm american: s-au dat cu tiroliana și au băgat bani la un casino, în Las Vegas. Însă nu s-au întors de acolo cu impresii prea bune. “Nu m-aș muta în viața mea în America”, a mai spus Deea, dezamăgită de stilul de viață american. Singura parte bună a fost că soții Maxer s-au întors din aventură americană cu câteva kilograme în minus. “Visul american? Îmi vine să râd! Ne-am chinuit atât să ne luăm viza! Am fost dezamăgită că am făcut foamea. Câți burgeri să mănânci? Plus că toată mâncarea era dulce, până și pâinea!”, ne-a declarat Deea Maxer.

 

Citește și:

Ce îl nemulțumește pe Dinu Maxer la soția lui. Sacrificiile pe care le face Deea

Dinu şi Deea Maxer, zece ani de căsnicie! Cum a surprins-o artistul pe soția sa

Loading...

Citește și

  • deea maxer dinu maxer cerere in casatorie

    Gest emoţionant al lui Dinu Maxer pentru Deea. Cei doi formează un cuplu de zece ani, iar fostul component al trupei Axxa i-a făcut brunetei o surpriză de proporţii chiar de ziua ei, eveniment care a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Artistul a ţinut neapărat să "repare" un lucru pe care a omis să-l facă în trecut.

  • Deea Maxer, Dinu Maxer, dans oriental, dans din buric, onorariu petreceri, tarif

    Dinu Maxer (42 de ani) are cu ce se mândri! Are o soție frumoasă care atrage toate privirile, dar și un băiețel năzdrăvan, în vârstă de șapte ani. Dinu câștigă bani ca solist și compozitor, iar Deea face show-uri de pomină la chefuri, unde dansează din buric, dar și cântă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1