VIDEO Casa Laurei Lavric a ars din temelii

2_col-laura-lavric.jpg

Casa Laurei Lavric a luat foc

Casa părintească a Laurei Lavric a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cauza incendiului încă nu a fost stabilită cu exactitate până în momentul de față, însă în continuare se fac cercetări.

Totul s-a petrecut sâmbătă noaptea, 22 spre 23 septembrie, iar incendiul aproape că a ars întreaga locuință care se află în satul Costișa din Județul Suceava. Tragicul incident a fost filmat și se poate observa cu ușurință cum flăcările au ars casa de la temelii.

Pompierii au intervenit imediat pentru a se lupta cu incendiul, conform realitateadesuceava.net. În locuința respectivă, cântăreața de muzică populară și-a trăit întreaga copilărie. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că pompierii au intervenit cu şapte autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcţiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuinţe învecinate. Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale pe câte 30 de metri pătraţi fiecare. Au mai ars circa două tone lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri casnice”, a spus Găleată pentru mediafax.ro.

Potrivit acestuia, flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

 

Loading...

Citește și

  • Grigore Lese, Mircea Dinescu, Elise Stan, Constantin Enceanu, Laura Lavric, Vedeta populara, Iuliana Tudor

    Cu un ochi râde, cu unul plânge. La nici o lună de când a apărut vestea că a câştigat procesul cu sora care a numit-o „prostituată”, Laura Lavric s-a trezit lăsată pe dinafară la serviciu. Mai exact, solista de muzică populară nu va mai fi jurat în emisiunea „Vedeta populară”, de la TVR 1, fiind înlocuită cu alţi colegi de breaslă.

  • După aproape cinci ani petrecuţi prin tribunale, judecătorii au dat sentinţa în procesul de calomnie intentat de Laura Lavric împotriva surorii sale, Ecaterina Traian. Iată că femeia nu a fost iertată pentru jignirile sale şi trebuie să-i plătească artistei suma de 10.000 € pentru că a denigrat-o la tv.