Video! Andreea Mantea se dă în mașinuțe cu fiul ei! Imagini adorabile

mantea.jpg

Andreea Mantea, fiu, David,parc de distractii,fiul Andreei Mantea, Kanal D
Andreea Mantea și micuțul David

E mamă singură, dar se descurcă perfect și la serviciu, la Kanal D, dar și acasă, cu fiul ei, David. Recent, vedeta i-a oferit băiețelului ei câteva ore de neuitat într-un celebru parc de distracții indoor din România.

Andreea Mantea (31 de ani) a mers alături de micuțul David în Zorky’s Planet din AFI Cotroceni, pentru o repriză binemeritată de joacă. Cei doi și-au rezervat o după-amiază întreagă pentru a se distra în atracțiile parcului. David a avut ocazia să le cunoască pe cele două mascote Zorky și, supravegheat de mama lui, s-a urcat în mașinuțele electrice și în trenul de poveste.

David s-a bucurat de toate atracțiile potrivite vârstei sale. S-a dat în trenulețul colorat, luminat cu multe beculețe, și, pasionat de mașini și de condus, a urcat la volanul unei decapotabile vintage, ca în filme, dar și într-un autobuz cu etaj, precum cele din Londra, cu care a călătorit, ca șofer, preț de câteva minute, fotografiat în permanență de mama lui.

Cele mai fericite momente trăite împreună au fost acelea când s-au urcat în mașinuțele tamponabile și au condus ciocnindu-se de câteva ori de altă mașină din ring. De fiecare dată când se tamponau, David izbucnea în râs, bucurându-se la maximum de experiența trăită și fâcându-și mama cea mai fericită mămică din lume. Prezența Andreei Mantea în parcul de distracții nu a trecut deloc neobservată. Oamenii aflați în locul de joacă au fost atrași ca un magnet de frumoasa prezentatoare TV, alături de care au dorit să se fotografieze și căreia i-au urat Sărbători Fericite.
 

loading...
Loading...