VIDEO Andreea Esca joacă într-un film horror! Ştirista transmite din faţa Arcului de Triumf

esca_captura.jpg

andreea esca, film horror, varcolaci, reporter tv, arcul de triumf
Andreea Esca a filmat la Arcul de Triumf
foto: captură video

O crimă teribilă a pus autorităţile franceze pe jar! O familie aflată în vacanţă este ucisă de un vârcolac într-o pădure din Franţa. Acesta este scenariul filmului horror în care joacă Andreea Esca. Ştirista a filmat în Bucureşti, scenele fiind surprinse în faţa Arcului de Triumf.

Andreea Esca are o apariţie fulgerătoare în filmul Wer, producţie cinematografică ce rulează deja pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii de o lună şi jumătate. Ea joacă rolul unui reporter de televiziune care relatează despre uciderea brutală a unei familii aflate în vacanţă. Scenele în care apare ştirista au fost filmate la Bucureşti, în faţa Arcului de Triumf.

andreea esca, film horror, varcolaci, reporter tv, arcul de triumfZoom
Andreea Esca relatează cazul în limba franceză
foto: captură video

Wer este un film de groază, regizat de William Brent Bell în care un avocat descoperă că cel care a produs atacul violent este chiar clientul său care ar putea fi un vârcolac.

Andreea Esca nu este pentru prima dată distribuită într-un film. Ea a jucat în adolescenţă în "Liceenii", alături de Ştefan Bănică Jr.. Preyentatoarea mărturisea că din banii câştigaţi şi-a achiziţionat atunci o pereche de cercei. 

 

 

loading...

Citește și