Video! Amorul cu Smiley i-a dat Ginei aripi şi în carieră. Uite câte face!

gina_smiley.jpg

Gina Pistol smiley
Gina Pistol și Smiley sunt tot mai aproape să își facă relația publică

Îndrăgosteala e ca o vitamină pentru frumoasa Gina Pistol (35 de ani), care a luat avânt considerabil şi în carieră de când se iubeşte cu Smiley (34 de ani). Blondina a semnat cu casa de producţie Global Records şi are o grămadă de proiecte, reclame şi şedinţe foto.

Pe lângă frumuseţe şi sex-appeal, Gina Pistol a mai avut de partea ei un atu: estece foarte simpatică. Aşadar, n-a fost greu pentru ea să-şi facă loc în showbiz şi să se şi menţină. Însă de 7 luni încoace, de când a început idila ei cu Smiley, cariera ei parcă e mai înfloritoare ca oricând. Totul a început cu o uluitoare transformare fizică, la care cel mai mare aport îl are instructoarea de fitness Carmen Fit.

17342951_10154569337329685_3509074526262351791_n.jpg

Taguri Smiley, Gina Pistol, amor secret, relatie Gina Pistol si Smiley, cariera, Antena 1, PRO TV, Global Records
Gina, alături de Ioana Tamaş, la antrenament
foto: Facebook

Gina a tras tare la sala de sport şi şi-a transformat abdomenul în tablă de şah, cu “pătrăţele”. Imediat au venit şi contractele publicitare în domeniu, iar acum Ginuţa a devenit imaginea unei firme care produce benzi de alergat, aparate pentru abdomen, biciclete eliptice şi alte accesorii pentru sport.

new_picture_6.jpg

Taguri Smiley, Gina Pistol, amor secret, relatie Gina Pistol si Smiley, cariera, Antena 1, PRO TV, Global Records
Reclamă la aparate de sport
foto: Tech Fit

O altă lovitură important pe care a dat-o Gina din punct de vedere profesional este contractul cu casa de producţie Global Records, deţinută de Lucian Ştefan, fostul iubit al Innei. Astfel, Gina a devenit colegă cu Antonia, Inna, Carla’s Dreams, Delia, Vanotek, Nicoleta Nucă etc. Gina face parte din divizia “Global Influencers”, unde sunt incluse personajele cu cea mai mare notorietate în mediul online: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

 

Recent, frumoasa blondină a bifat şi un pictorial nud în publicaţia Touch, unde fanii au putut să o admire în toată splendoarea. Nu însă atât de “frontal” precum în revista Playboy. Legat de televiziune, blondina, care seamănă cu Marilyn Monroe, este pe val cu emisiunea “Chefi la cuţite”, difuzată de Antena 1 în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, iar în august am văzut-o la “Aventură cu 4 stele”, show fimat în Grecia şi difuzat la acelaşi post TV. Practic, deşi Gina şi Smiley sunt iubiţi în timpul liber, în carieră sunt rivali: Smiley este jurat la “Vocea României” (PRO TV) şi prezentator la “Românii au talent” (PRO TV).

Loading...

Citește și

  • Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete

    Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a dormit singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 7 luni.

  • casa Smiley, Cernica, Gina Pistol, amor secret, dormitor, arhitecti

    Relaţia dintre Smiley şi Gina Pistol se consumă departe de ochii presei, în vila de 300.000 de euro pe care solistul o deţine în Cernica. Click! îţi arată imagini spectaculoase, din interior, făcute publice de arhitecţii care au muncit la design şi amenajări.