VIDEO Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, și-a lansat prima piesă după "X-Factor". Cine e "Monalisa"?

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adrian Petrache a participat anul trecut la "X Factor" și a ajuns până în semifinale, în echipa Loredanei. Are 20 de ani, trece în anul al treilea la Facultatea de Drept, la Universitatea din București, și tocmai a lansat primul videoclip din carieră, la piesă "Monalisa".

"«Monalisa»'' pentru mine este acea fata inabordabilă și misterioasă. Cred că toți am întâlnit-o. Deși pare atât de indisponibilă, ea este atrasă de tine, te va lăsa să încerci să o cucerești, să te implici emoțional și să faci eforturi pentru a-i câștiga inima, totuși niciodată n-ai să fii prea sigur pe tine că faci ceea ce trebuie. Cântecul a fost creat în studiourile RPK Records și Ines Studio, sesiunile de recording și creație au funcționat ca un miraj, prinzând contur absolut instant. Am întâlnit niște ingineri ai artei, compozitori și producători, care au subliniat și transpus fiecare idee, îmbinând muzica și versurile într-o poveste. Îmi doresc ca oamenii să se regăsească în muzica și cuvintele cântate de mine, să se gandesca la o «Monalisa» a lor de fiecare dată când ascultă piesa. Îmi doresc să ascultați și să vedeți clipul si să vă placă așa cum îmi place și mie", povestește Adrian despre primul lui single.

repetitii_finala_x_factor_cu_salam.jpg

Adrian Petrache și celebrul său unchi, Florin Salam

Adrian este una dintre cele mai apreciate voci din noua generație de artiști din România. Anul trecut, artistul a cucerit publicul cu admirație și juriul de specialitate, fiind surprinși de performanțele sale în candrul emisiunii concurs ,,X Factor'' 2020, unde a făcut parte din echipa Loredanei Groza. În timpul acestei emisiuni, acesta a fost invitat să interpreteze alături de mentorul său, în prima sa colaborare muzicală, "Efemer”.

Ce spune despre antrenoarea Loredana Groza și despre unchiul Florin Salam?

Adrian Petrache a colaborat cu Loredana, care i-a fost antrenor și mentor. "Știi cum e, Loredana m-a ajutat, m-a luat în multe locuri să cânt cu ea, dar acum e și rândul meu să mă descurc singur, să pot să fac și eu ceva. Nu e un sprijin constant, acum trebuie să fiu pe picioarele mele, să îmi iau zborul", ne-a spus Adrian. Cât despre unchiul lui, Florin Salam, ne-a povestit că "mă susține, mă iubește și îl iubesc, e familia mea, nici nu se pune problema. Vorbim în continuare. Au fost multe persoane care au comentat că n-a mai ajuns la finală, așa a fost să fie. Nu am cerut explicații, nici m-am pretenții de vreo explicație, eu acum îmi doresc că lumea să rămână cu ce s-a întâmplat, nu cu ce s-ar fi putut întâmpla. Am cântat cu Florin Ristei și a fost foarte bine, au fost reacții bune chiar și pe internet, și publicul am văzut că a rezonat foarte bine cu acel moment", ne-a mai spus solistul.

Citește și:

Șoc în finala X Factor. Florin Salam și-a lasat baltă nepotul și nu a apărut pe scenă. Cine l-a salvat pe Adrian Petrache

VIDEO Nepoții lui Florin Salam fac senzație în muzică. Adrian, la "X factor", Alexandru, la Filarmonica din Berlin

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul