VIDEO Adevărul despre participarea lui What 's Up la “Exatlon”! Cum și-a rezolvat problemele de vedere

Marius Ivancea, alias What’s Up, este concurentul-surpriză al echipei Faimoşilor, din reality-showul „Exatlon”, care debutează azi, 29 august, la Kanal D. Știute fiind problemele lui de vedere, mulți s-au întrebat cum va putea solistul să participe la această competiție dură și riscantă. Surse din anturajul artistului ne-au spus cum au decurs toate pregatirile pentru concurs.

Toată lumea a zâmbit când a aflat că unul dintre participanţii la sezonul doi din „Exatlon”, de la Kanal D, care se filmează în Republica Dominicană, este Marius Ivancea (29 de ani) sau aşa cum este cunoscut în lumea muzicală, What’s Up. Interpretul hiturilor  “Taxi” şi “K la Meteo” nu vede cu un ochi, iar cu celălalt vede în proporţie de 30%.

“Marius va purta pe tot parcursul concursului o lentilă de contact, care îi va spori şi mai mult vederea. El trebuie să fie atent la traseu, în faţa lui, nu are de ce să se feraescă din lateral. Doar dacă nu e încăpăţânat şi nu vrea să o poarte, atunci va avea o problemă”, ne-au povestit surse din anturajul lui. Şi tot prieteni de-ai lui ne-au spus că Marius nu e deloc aşa cum îl percep mulţi.

exatlon_faimosii_kanal_d.jpg

Sezonul al doilea va debuta pe 29 august

„Înainte de a se lansa în muzică, el era pasionat de sport şi practica baschet, handbal şi făcea polo. Apoi a început treaba cu muzica, decăderea lui cu sănătatea, a început să mănânce dezordonat, prin benzinării, în drum spre concerte, până când a spus stop anul trecut şi a trecut la cura de slăbire. A slăbit peste 25 de kilograme şi a revenit la condiţia fizică pe care o avea când era mai tânăr. Omul vrea să câştige, să facă treabă la «Exatlon» şi să se remarce ca şi sportiv. Încă de la primul sezon a povestit că vrea și el să meargă acolo”, ne-au mai spus sursele noastre. Din păcate pentru fanii lui, acesta a trebuit să-şi anuleze din concertele programate, însă va recupera la întoarcere.

Surprize pentru soţia sa tocmai din Republica Dominicană     

Deşi e plecat la 10.000 kilometri depărtare, Marius Ivancea a reuşit să-şi surprindă soţia cu o declarţie de dragoste incredibilă. Pe 28 august a fost ziua soţiei lui, Simina, şi au împlinit şi doi ani de la nuntă. Iar solistul, în secret, a înregistrat o piesă care se numeşte “Dacă nu tu”, videoclipul având imagini de la nunta celor doi. “Simina nu a ştiut nimic, toată lumea a ținut secret şi a fost foarte surprinsă. A plâns minute în şir când a aflat de isprava soţului ei, mai ales că ea e mâna de fier şi impresara lui”, ne-a mai spus o sursă din anturajul lor.

 

Loading...

Citește și