Victor Slav și tatăl său, ca două picături de apă! Cum arătau părinții lui în tinerețe

victor_slav_1.jpg

Victor Slav a publicat o imagine cu părinții lui, în tinerețe. Cu cine seamănă mai bine?
Foto Instagram

Victor Slav a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine ce îi înfățișa pe părinții lui, în tinerețe. Admiratorii fostului prezentator de la Wowbiz au reacționat imediat și nu au putut să nu observe asemănarea izbitoarea dintre Victor și tatăl lui, pe care îi deosebește doar...mărimea mustății. Prietenii virtuali au admirat, de asemenea, și frumusețea mamei lui Victor, de la care aceștia susțin că vedeta tv a moștenit „finețea”.

Victor Slav a publicat o fotografie rară cu părinții lui, pe care a alăurat-o unei poze ce-l înfățișa pe el, tocmai pentru a se putea observa asemănarea izbitoare dintre cei trei. Prietenii lui virtuali de pe rețelele de socializare au fost în asentimentul prezentatorului tv și i-au confirmat faptul că el și tatăl lui sunt leiți! Câțiva internauți au fost de părere, totuși, că Victor a moștenit și o mare parte din frumusețea mamei lui. 

„Asemănare totală?, „Vaaai, cât semeni cu tatăl tău”,  „Semeni mult cu tata, dar ai frumusețea și finețea mamei!”, „Ai luat ce-i mai frumos de la amândoi”, „Se spune că băieții seamănă cu mamele și fetele cu tații, tu ai luat din gena ambilor, se vede că ți-au dat o educație frumoasă și meriti tot ce este frumos”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor lui virtuali.

victor_slav_parinti.jpg

Internauții au observat imediat asemănarea dintre Victor și tatăl lui
Foto Instagram

Victor Slav va avea o nouă emisiune la Kanal D

După ce au avut loc câteva schimbări în grila de program a celor de la Kanal D, Victor a rămas fără emisiunea Wowbiz, pe care o modera alături de Andreea Mantea. Totuși, prezentatorul a fost cooptat pentru o nouă emisiune de divertisment care va fi difuzată din toamnă. Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână și va fi moderată alături de Cătălin Cazacu și Giani Kiriță, aceștia din urmă fiind foști concurenți la Exatlon. Emisiunea se va numi «Vulturii de noapte».

vulturii_de_noapte.jpg

Cei trei vor fi protagoniștii unui nou proiect marca Kanal D
Foto Instagram
loading...
Loading...

Citește și

  • Kanal D a făcut schimbări majore în grila tv și vor lansa din toamnă o emisiune nouă. Schimbările făcute de patronii turci de la Kanal D le-au afectat pe unele vedete. Bianca Drăgușanu și-a pierdut emisiunea «Te vreau lângă mine» pe care o prezenta în locul Gabrielei Cristea. Însă alții au avut mai mult noroc, iar din toamnă, emisiunea «Vulturii de noapte» va fi difuzată de două ori pe săptămână.

  • Un ghinion nu vine niciodată singur. Am putea spune că această zicală i se potriveşte destul de bine lui Victor Slav (38 de ani), care după despărţirea recentă de Bianca Drăguşanu (36 de ani) a aflat că show-ul „Wowbiz”, pe care îl prezenta cu Andreea Mantea la Kanal D, a intrat într-o vacanţă pe o perioadă nedeterminată.