Victor Slav, mesaj de ziua lui de la fosta iubită: «Oamenii frumoşi rămân în viaţa mea pentru totdeauna»

raluca_silea.jpg

raluca silea victor slav
Victor Slav şi Raluca Silea au avut o relaţie scurtă, dar au rămas în relaţii bune
Foto: arhivă personală

Au curs mesajele de felicitare pe toate conturile reţetelor sociale ale lui Victor Slav, iar telefonul mobil a sunat continuu miercuri (5 iunie). Prezentatorul de la Kanal d a împlinit 39 de ani, motiv pentru cei care îl iubesc să-i facă urări de bine şi de viaţă lungă. Printre sutele de mesaje primite, Victor Slav s-a emoţionat tare când a citit rândurile trimise de Raluca Silea, fosta lui iubită cu care a trăit o scurtă, dar intensă poveste de dragoste, după despărţirea de Bianca Drăguşanu.

Discret cu viaţa personală, Victor Slav a confirmat totuşi la începutul anului că formează un cuplu cu Raluca Silea, fără să dea însă prea multe detalii. Idila cu focoasa brunetă nu a ţinut însă prea mult, îmsă cei doi au rămas în relaţii apropiate, dovadă fiind şi mesajul pe care fosta iubită i l-a trimis lui Victor Slav pe reţelele sociale. 

raluca-silea-iubita-victor-slav-3.jpg

Raluca Silea, fosta iubită a lui Victor Slav, acuzată că seamănă prea mult cu Bianca Drăgușanu
Foto: Instagram

"La mulţi ani, Vic! oamenii frumoşi rămân în viţa mea pentru totdeauna", a notat bruneta care a reuşit cu aceste rânduri să-i ajungă la inimă lui Victor Slav. Prezentatorul a apreciat mesajul, ba chiar a răspuns valului de comentarii de pe pagina de facebook a fostei lui iubite.

Printre cei care l-au felicitat pe Victor Slav s-au aflat şi colegii lui de la emisiunea "Vulturii de noapte", late night show pe care îl prezintă alături de Giani Kiriţă şi Cătălin Cazacu la Kanal d.  

Cine este fosta iubită a lui Victor Slav

Raluca Silea este moldoveancă de origine şi deşi dimensiunile fizice o recomandă pentru un job pe podium, bruneta are în grijă lucruri administrative. Ea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.În trecut, focoasa brunetă, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, a lucrat la o companie cunoscută care comercializează produse din tutun.

 

Citeşte şi:

 

Cine este Raluca «Bombardiera», noua iubită a lui Victor Slav. A fost cuplată cu foștii Biancăi Drăgușanu!

Cum și-a cucerit Victor Slav noua iubită! Raluca era într-o altă relație

 

 

  

Loading...

Citește și

  • După ce în spațiul media au tot circulat zvonuri potrivit cărora Victor Slav și-ar fi refăcut viața, prezentatorul TV a confirmat că se bucură în prezent de atenția unei noi domnișoare. Se pare că cei doi au început să pună bazele relației de câteva luni bune, însă au dorit să păstreze discreția în legătură cu acest subiect, dat fiind faptul că cei doi se află încă în perioada de cunoaștere.

  • Victor Slav (38 de ani) este din nou un bărbat liber, după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Separarea celor doi nu a fost una surprinzătoare, întrucât Bianca declarase că, înainte de a lua decizia der a merge pe căi separate, între ei se instalase o monotonie care le erodase relaţia de cuplu. Bianca şi-a găsit alinarea în breaţele luptătorului de origine engleză Tristan Tate, iar Victor Slav s-a ocupat de proiectele sale.