INTERVIU Victor Slav, primele declarații despre misterioasa Selina: «Iubita mea e un model de femeie»

victor-slav-iubita_1.jpg

Victor Slav și Selina sunt împreună de doi ani
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fostul prezentator de la Meteo a trăit o adevărată telenovelă cu Bianca Drăguşanu, însă acum este îndrăgostit din nou. De Selina, o tânără sexy, care îl ajută pe Victor Slav (40 de ani) foarte mult cu afacerea cu restaurantul. I-am întâlnit la un eveniment monden şi am aflat mai multe despre noua lui relaţie.

  • Click!: Am observat că eşti foarte activ şi faci mulţime de lucruri, ţi-ai deschis restaurant... 

Victor Slav: Nu fac o grămadă, încerc să fac, mai ales în perioada asta nebună şi cu covidul, şi cu pandemia asta şi cu tot. Am luat o pauză de televiziune, că să spun aşa, am un an şi 2-3 luni, deja, de pauză. Iar în timpul asta am încercat să pun pe picioare o afacere fix în pandemie, am intrat în Horeca. Mie îmi plac lucrurile nebune, ca să zic aşa. Şi m-am chinuit să deschid restaurantul, este deschis de 2 luni. Încercăm să facem lucruri din ce în ce mai frumoase şi mai bune, sper să şi reuşim. Pentru că, nu-i aşa, se aude de valul 4. 

2_4.jpg

Victor Slav își ține privată viața intimă, însă la deschiderea noului magazin de parfumuri din Afi a venit cu iubita sa Selina, care este foarte sexy
  • Am văzut că eşti îndrăgostit. Şi în seară asta la eveniment ai venit cu iubita ta. 

Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg. 

  • Te ajută la restaurant? Am trecut o dată pe acolo şi eraţi foarte concentraţi cu actele. 

Da, bineînţeles. Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate. 

3_3.jpg

Selina în ipostaze extrem de sexy la mare și in mașină
  • Este model? 

Nu, este iubita mea. Este un model de femeie. 

  • Ce face fiica ta? 

Face bine, are vacanţă de la grădinţă, dar este un pic răcită, fiind în perioada de viroze, iar doctorul ne-a spus că este totul sunt control. 

  • Este adevărat că v-a zis ţie şi Biancăi că de ce nu sunteţi o familie adevărată? 

Nu a fost chiar aşa, a întrebat de ce nu stăm împreună. Ea face în septembrie 5 ani şi se pregăteşte deja de întrebările de genul. 

victor_slav_iubita.jpg

Victor și Selina sunt împreună de doi ani
  • S-a cunoscut cu iubita ta? 

Da, da. Se înţeleg foarte bine. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta. 

  • Înseamnă că poate în viitor vine şi vreun copil.

Cine ştie, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ţi mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, şi chiar nu-mi mai fac niciun plan, las lucrurile să meargă aşa cum sunt, poate şi noua cafenea m-a dus în direcţia asta. Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp, s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit şi toate impedimentele astea cu restricţii, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Aşa şi cu viaţă mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale şi o să radă, exact asta am realizat. 

  • Vacanţă aţi avut? 

Vreau să merg, nu am avut. Am fost câteva zile la munte, m-am întors ieri. Trebuie să mergem noi trei la mare, am fost anul trecut şi mergem şi acum. Şi sper că poate mergem în Grecia. 

Citește și:

Emoționant! Fetița Biancăi și a lui Victor Slav: "Mami, noi de ce nu locuim ca o familie?" Sofia și-a pus părinții să se pupe

Victor Slav, om de afaceri. Petrecere cu vedete la deschiderea propriului restaurant

victor-slav-iubita.jpg

Victor Slav și prietenul Bogdan Vlădău, alături de partenerele lor
foto: arhivă personală

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5