Victor Micula i-a urmărit în baza de date a Poliției pe Codin Maticiuc și pe cântăreața Vlăduța Lupău. Ce voia să afle despre ei

codin-maticiuc-victor-micula-vladuta-lupau.jpg

Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău erau urmăriți de Victor Micula
Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău erau urmăriți de Victor Micula

Victor Micula (25 de ani) se află sub urmărire penală, după ce polițiștii au aflat că acesta a avut acces la baza de date a Poliției și i-a căutat pe Codin Maticiuc, dar și pe cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău și familia ei.

Victor Micula, moștenitorul imperiului Frutti Fresh, este cercetetat penal pentru mai multe infracțiuni pe care le-a comis în 2018.

Victor Micula i-a urmărit în baza de date a Poliției pe Codin Maticiuc și pe cântăreața Vlăduța Lupău

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, tânărul de bani gani a mers la o percheziție deghizat în polițist, la un șofer pe care-l șicanase în trafic.

Tot atunci, cu ajutorul șefului adjunct al MAI Oradea, Micula a avut acces la baza de date a Poliției și a căutat mai multe vedete. Printre care, Codin Maticiuc, dar și Vlăduța Lupău. 

Acesta a fost intersat să afle și amănunte legate de familia cântăreței de muzică populară.

Ce zice Vlăduța Lupău despre Victor Micula

„Nu-l cunosc personal, habar n-am avut. Nu știu nici despre ce este vorba în subiect”, a declarat Vlăduța pentru StarPopular.ro. Femeia are de 29 de ani și este căsătorită.

Autoritățile au aflat despre întreaga poveste în urma interceptărilor. Telefonul lui Victor Micula era ascultat, iar el se lăuda prietenilor cu isprăvile sale.

Pentru faptele comise, procurorii au început urmărirea penală și-l acuză de acces ilegal la un sistem informatic, instigare la divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și uzurpare de calități oficiale.

Victor Micula, interceptat de autorități

„În seara zilei 21 aprilie 2018, numitul Victor Micula a intrat în aceeaşi încăpere în care îşi desfăşura activitatea numita Ile Camelia, şi anume în incinta Poliţiei Municipiului Oradea – Biroul Supravegheri Video”, unde, în prezenţa unei persoane aflate în cercul său relaţional (Popa Beniamin Paul), cu folosirea userului şi parolei numitei Ile Camelia, care şi-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesat nelegal, în interes personal, cu depăşirea limitelor autorizării permise agentului de poliţie Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, şi anume Evidenţa Auto, Evidenţă Persoane ,respectiv Evidenţa Paşapoarte, în scopul de a afla date confidenţiale în legătură cu persoana numitei Lupău Vlăduţa Mărioara (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia (Lupău Ioan Gavril, Lupău Remus), fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliţiei Mun. Oradea, faptă care întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic, prev. de art.360 alin.1,2 şi 3 cod penal, ce urmează a fi reţinută în sarcina numitului Micula Victor, respectiv de complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, reţinută în sarcina lui Ile Camelia, sens în care se va dispune extinderea urmăririi penale şi efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Micula Victor şi Ile Camelia”, se arată în ordonanța emisă de anchetatori.

În prezent, moștenitorul a 200 de milioane de euro se pare că s-ar afla internat la o clinică de dezintoxicare din Elveția.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/excentricul-milionar-victor-micula-are-dosar-penal-mers-la-o-perchezitie-imbracat

https://www.click.ro/vedete/romanesti/o-zi-din-viata-lui-victoras-micula-cel-mai-excentric-fiu-de-milionar

 

 

 

Loading...