Viciul care i-a grăbit moartea. La ce nu a renunţat Szobi nici în cel de-al 12-lea ceas

sobi_ceh_ii_950.jpg

Cascadorul a murit în acestă dimineaţă, la vârsta de 71 de ani

Grav bolnav, cu dureri mari, dar şi cu o dorinţă fantastică de viaţă, Szobi Cseh nu voia nicicum să se lase pradă în faţa bolii şi încerca, cu toate puterile, să aibă acelaşi stil de viaţă pe care îl avea când era sănătos.

Aşa se face că renumitul cascador nu a renunţat la tigări nici în perioada în care era grav bolnav. Anul trecut, Szobi Cseh a fost fotografiat de către paparazzi Click pe o bancă din faţa blocului, în timp ce trăgea cu nesaţ dintr-o ţigară. Singur, cu privirea pierdută, "Buză de iepure" părea cufundat în propriile lui gânduri...

Zoom
Szobi nu a renunţat la ţigări nici în perioada în care s-a îmbolnăvit (Sursă foto:Click)

Ştia că tutunul nu e deloc indicat celor în situaţia lui, dar nu putea deloc să renunţe la acest viciu. Medicii i-au interzis definitiv tutunul, dar se pare că nici ei, nici soţia nu l-au convins pe Szobi. „Fumez de când aveam 5 ani. Între 8 şi 22 de ani m-am lăsat, apoi am continuat.Am fumat Carpaţi şi tot felul de mărci, iar când nu aveam, îmi făceam ţigări din foi. Am vrut să mă las de viciul ăsta, pentru că ştiu cât este de periculos în general, darămite când eşti şi bolnav. Nu am reuşit!", ne-a spus Szoby Cseh, atunci.
Zoom
Szobi se "răsfăţa" cu o ţigară de fiecare dată când dădea un interviu

Szobi Cseh a murit azi, 1 august, la Spitalul Fundeni, în urma unor complicaţii apărute din cauza cancerului cu care fusese diagnosticat acum doi ani.

loading...
Loading...

Citește și